Який Апарат Вибрати Для кріоліполіза?

Можливості видалення жирових клітин в світовій науці досліджуються тривалий час. А в 2008 році був представлений якісно новий спосіб боротьби з жировими відкладеннями на тілі – кріоліполіз.

Це – інноваційна технологія розщеплення жирових клітин під впливом низької температури. Принцип дії кріоліполіза грунтується на явищі апоптозу – загибелі та розщепленні жирових клітин під дією низької температури. Вплив холоду має бути обережним і контрольованим – його може забезпечити тільки надійний, перевірений і безпечний професійний апарат для кріоліполіза.

Який апарат вибрати для кріоліполіза?
Який апарат вибрати для кріоліполіза?

Zeltiq

Американська корпорація Zeltiq Aesthetics випускає апарат Coolsculpting, який на сьогоднішній день є єдиним схваленим Управлінням США за якістю продуктів FDA. Ефективність даного апарату грунтується на точно вивіреній температурі, яка підтверджена багаторічними дослідженнями. Діє запатентована технологія Freeze Detect, яка автоматично підбирає і контролює температуру. Температура стає критичною для жирових клітин, але абсолютно безпечною для інших тканин. Zeltiq постійно вдосконалює свою техніку, постійно випускаються нові аплікатори, які розширюються функціональні можливості апарату. Аплікатори підходять до будь-яких моделей, в тому числі тим, що були випущені до їх створення. Апарат на сьогоднішній день вважається найпопулярнішим. По-перше, він був першим з створених інструментів для кріоліполіза. Його переваги – багаторівнева система захисту пацієнта, наявність міжнародних сертифікатів і нагород, багатофункціональність.

Freezefat

Це – німецький апарат, але в його створенні брали участь американські компанії. Є прямим аналогом апарату Zeltiq, в технічній частині між ними дуже багато спільного. У базовій комплектації є вакуумна насадка, яка використовується для фіксації жирової складки. Зручний, безпечний, з хорошими відгуками від фахівців і пацієнтів. Недолік – обмеження по товщині жирової складки, мінімум 3 сантиметри.

Clatuu

Особливість апарату Clatuu – круговий охолодження, насадка охолоджується по всьому корпусу з охопленням 360 градусів. Інші апарати оснащені насадками, які охолоджуються лише з двох сторін, і по краях жир залишається без впливу, якщо фахівець припуститься помилки в схемі розташування насадок. За рахунок кругового охолодження знижена температура дії апарату, що позитивно позначається на його безпеці. Апарат дозволяє одночасно обробляти відразу дві зони на тілі – також важлива перевага.

Cocoon

Іспанська технологія.  В апарата дві маніпули, за рахунок чого можна проводити процедуру відразу на двох ділянках тіла. При цьому для двох насадок можна використовувати різні режими роботи. Має  сертифікати якості і відмінні відгуки від пацієнтів і косметологів.

Кролиполиз до и после

Як вибрати апарат?

При покупці апарату для кріоліполіза найважливіше, на що потрібно звернути увагу, – щоб це була оригінальна модель від виробника, а не китайська підробка. Інакше він не зможе забезпечити заявлену ефективність, і, що головне, безпеку проведення процедури. Обов’язково запитайте у постачальника документи, які свідчать про його походження і доставки в країну – у дистриб’ютора повинен бути повний пакет паперів.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]