Лазерна епіляція глибокого бікіні – відновлена процедура, яка сприяє швидкому позбавленню від небажаної рослинності в інтимних зонах. Від класичного бікіні вона відрізняється тим, що волосся видаляються не тільки над лінією трусиків, але і з внутрішньої сторони бедер, включаючи губи і міжсідничну область.

Скільки часу займає процедура і які її головні переваги

Однп із переваг даної процедури полягає в швидкому проведенні. В області впливу не залишається ніяких слідів, шкіра стає гладкою і ніжною. На обробку зони бікіні проходить 15-25 хвилин.

Перечень переваг лазерної епіляції полягає в:

  • В можливості видалення світлого волосся.
  • Безпеки і безболісності.
  • Стійким і довгостроковим ефектом.

Лазер захоплює більшу площу шкіри, тому видалення непотрібного волосся займає мінімум часу. Позитивний ефект помітний вже після першої обробки. Лазерний промінь контактує з меланіном, який міститься в волоссі, шкіра при цьому не пов’язується. Після процедури відсутнє роздратування. 

Особливості проведення процедури

Пацієнт приймає зручне положення в комфортному кріслі, після чого косметолог приступає до справи.

На шкіру наноситься крем, що має заспокійливу дію. Пацієнт обов’язково надягає темні окуляри, щоб не нашкодити очам. Апарат формує короткочасні спалахи, завдяки яким руйнуються волосяні фолікули.

Після закінчення сеансу шкіра обробляється складом з антисептичними компонентами, такий підхід виключає подразнення та інші негативні реакції.

Складної підготовки до процедури не потрібно, за 2 тижні до призначеного сеансу потрібно утримуватись від засмаги, відростити волосся до 3 мм.

Обмежень після лазерної епіляції в цілому не так багато: в перші дні необхідно відмовитись від відвідування парної, басейну, солярія, уникати купання у відкритих водоємах. Після видалення волосся в зоні бікіні бажано на пару днів позбутися інтимної близькості.

Процедура відмінно себе зарекомендовала, вона стає все більш популярною, що пояснюється її багаточисельними плюсами.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]