На ринку існує велика кількість процедур для підтримки стану шкіри та її омолодження. Найчастіше вибір зводиться до двох нових процедур: СМАС ліфтинг та лазерне шліфування. Якщо ви не є професійним лікарем, то, швидше за все, ви думаєте, що це дуже схожі процедури, що ведуть до одного результату. Але не все так однозначно, тому щоб у вас склалася правильна думка про ці процедури і ви змогли вибрати ту, яка вам підійде, ми порівняємо обидві та підіб’ємо підсумки.

Спершу ми пояснимо, що собою являє лазерне шліфування і СМАС ліфтинг.

Порівняння лазерного шліфування та СМАС ліфтингу

Лазерне шліфування

Якщо спростити суть даної процедури – це швидкий та ефективний шлях до омолодження шкіри, дія якого залишається надовго.

Лазерне шліфування впливає на омертвілі клітини, світло лазера їх видаляє та випаровує. По ходу та після процедури в ідеалі не повинно залишатися ні шрамів, ні опіків. Локалізовані пучки лазера видаляють верхній шар епідермісу, стимулюючи шкіру обростати новими та молодими клітинами.

У яких випадках не можна використовувати лазерне шліфування:

В результаті цієї процедури, виконаної кваліфікованим спеціалістом, ви отримаєте сяючу, пружну та гладку шкіру.

Особливості лазерного шліфування:

Порівняння лазерного шліфування та СМАС ліфтингу

СМАС ліфтінг

СМАС ліфтинг – це сучасна альтернатива пластичної хірургії. Дана процедура ефективно прибирає 2 підборіддя, зменшує брилі та візуально усуває ознаки старіння. Все це відбувається завдяки дії ультразвуку на тканині.

Яких проблем позбавляє СМАС ліфтинг:

Пружність шкіри повертається за допомогою потужної дії ультразвуку на 8 мм у шкіру. Вже після першої процедури результат помітний і дуже тішить.

Особливості СМАС ліфтингу:

СМАС ліфтинг протипоказаний у таких випадках:

Процедура smas lifting

Порівняння та відмінність СМАС ліфтингу та лазерного шліфування

Основна відмінність порівняння цих двох процедур – лазерне шліфування показане для локального омолодження шкіри на шиї та обличчі, а смас ліфтинг ефективно працюватиме в інших зонах теж. Також СМАС ліфтинг глибше проникає в шкіру, ефект можна підтримувати раз на 3 – 5 років, в той же час лазерне шліфування рекомендують робити раз на два роки, щоб тримати шкіру в тонусі. Для СМАС ліфтингу існує більше протипоказань, зате вплив процедури комплексніший.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]