Зайва вага у чоловіків явище не таке рідкісне. Корекція естетичних проблем при надмірній масі тіла у чоловіків можлива за допомогою сучасних косметологічних процедур.

Як зрозуміти чи нормальна у мене вага, і яку шкоду здоров'ю завдає її надлишок?

Існує спеціальна формула для розрахунку нормальної ваги. Йдеться про ІМТ. Для його визначення вага в кілограмах потрібно розділити на Ріст2 в метрах.

ІМТ для чоловіка з вагою 75 кг та зростом 180 см складе 23,15 (75/1,8).

Значення менше 15 говорить про гостру нестачу ваги.

Нормальними вважаються показники не більше 20-25. Значення від 25-30 свідчать про наявність надмірної ваги. Все, що вище 30, це вже ожиріння, воно буває різного ступеня.

Надмірна вага підриває чоловіче здоров’я, провокує розвиток серцево-судинних патологій, артриту. Саме тому із нею треба боротися.

Які косметологічні методики можуть допомогти у боротьбі з надмірною вагою у чоловіків

Сучасна косметологія пропонує чоловікам, які бажають знайти стрункість, таку процедуру як смас-ліфтинг. З її допомогою виконується пластика живота, хірургічне втручання при цьому не потрібне. Косметолог користується ультразвуковим пристроєм з високочастотним налаштуванням, що забезпечує глибокий вплив на м’язи в області живота. Після такого втручання запускається процес природного оновлення тканин, починає синтезуватися колагенові та еластинові волокна.

Не менш популярним є кріоліполіз. Жир видаляться за допомогою низькотемпературної дії, завдяки чому фігура моделюється. Процедура може виконуватися на різних ділянках від підборіддя до сідниць та живота. Жир на боках, стегнах та інших частинах тіла видаляється спеціальними насадками під назвою маніпули. Під впливом низьких температур відбувається загибель жирових клітин-адипоцитів. Речовини, що утворюються внаслідок цього процесу, швидко виводяться з організму.

Важливо! Глибокі структури під час виконання подібної маніпуляції не ушкоджуються.

Ще одна процедура, що заслуговує на увагу, називається емскульпт. Вона сприяє зміцненню м’язів живота, застосовується для корекції фігури.

З жировими відкладеннями у чоловіків можна і потрібно боротися, сучасна косметологія має для цього всі можливості.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]