Після зимового періоду, коли літо вже не за горами, необхідно розпочати підготовку шкіри обличчя до нового сезону. Важливо подбати про те, щоб шкіра була надійно зволожена та захищена.

Далі у статті йтиметься про те, як підготувати свою шкіру до літнього сезону, про основні правила догляду за нею. Після зими шкіра на обличчі зневоднена та виснажена, тому правильний догляд за нею особливо важливий.

Змінити склад догляду

У кожен сезон догляд за шкірою має бути різним. Кардинально змінювати доглядові засоби не варто, проте варто прибрати дуже жирні та поживні креми та маски.

Ретельне очищення шкіри

Пори на шкірі обличчя після зими не в дуже хорошому стані. Тому перед літнім періодом необхідно упорядкувати їх. Для цього варто провести чистку обличчя: механічну або ультразвукову. Також, для покращення стану шкіри, варто скоротити вживання солодкого, борошняного та жирного.

Зволоження

Влітку шкіра також потребує якісного зволоження, оскільки її сухість провокуватимуть такі фактори, як: активна дія ультрафіолетових променів сонця, забруднення атмосфери, високі температури повітря.

Щоб не допустити сухості шкіри та інших проблем з нею, необхідно дотримуватись наступного порядку догляду:

  • Щодня вранці наносити сироватку та крем з гіалуроновою кислотою.
  • Перед сном щодня робити нічну маску з гіалуроновою кислотою.
  • Раз на тиждень робити тканинну чи кремову маску.

Використання легшої тональної основи

Щільні тональні засади необхідно відкласти до осені. У літній період варто віддавати перевагу легким СС-кремам або мінеральній пудрі. Вони також добре захистять шкіру від шкідливого ультрафіолету.

Професійні процедури та пілінги

Спеціальні косметичні салонні процедури покликані усунути з поверхні шкіри накопичені відмерлі клітини шкіри та забруднень. Цей шар ускладнює нормальні обмінні процеси, а також перешкоджає проникненню поживних речовин від косметичних засобів, що наносяться. Варто перед початком літнього сезону пройти програми інтенсивної терапії, які включають різноманітні пілінги та маски.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]