Важливою частиною догляду за шкірою є використання пілінгів. Вони сприяють очищенню, видаленню ороговілих клітин, оновленню. Існує кілька видів пілінгу та у кожного свої особливості, показання до застосування.

Популярні різновиди пілінгів

Вакуумне чищення Hydrafacial входить до списку найпопулярніших салонних процедур. Вона виконується за допомогою запатентованої технології. Вплив на епідерміс відбувається за рахунок екстракції у поєднанні з вакуумною стимуляцією. Косметолог користується насадками, що відрізняються ступенем абразивності.

PRT-T33 ще одна ефективна косметологічна процедура, що омолоджує шкіру. Після її виконання не потрібна тривала реабілітація.

З її допомогою реально продовжити молодість, запобігти в’яненню епідермісу. Вона зменшує ймовірність утворення акне, усуває надмірну пігментацію, бореться з розширеними порами, розтяжками, себорейним дерматитом, гіперкератозом.

Прекрасно себе зарекомендував пілінг Джесснера, до складу якого входить саліцилова, молочна кислота, резорцин. Перший компонент діє подібно до антисептику, чистить пори, усуває камедони, підсушує запалення. Молочна кислота сприяє відлущуванню клітин та відбілюванню епідермісу. Резорцин має антибактеріальні властивості.

А є ще молочний пілінг, за допомогою якого реально домогтися очищення та омолодження шкіри обличчя.

Аналогічну дію має саліциловий пілінг – проста і доступна за вартістю процедура.

Гліколевий пілінг відноситься до хімічних, є частиною антивікової терапії, допомагає долати дерматологічні проблеми.

Мигдальний пілінг роблять за допомогою кислоти, отриманої з кісточок гіркого мигдалю. Він відмінно підходить для недосконалої шкіри, забезпечує м’яке очищення, сприяє омолодженню.

Зверніться до косметолога, щоб підібрати пілінг відповідно до індивідуальних особливостей шкіри.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]