Зробити обличчя худим

Зробити обличчя худим стандартними методиками, що застосовуються для скидання маси тіла, неможливо. Обмеження в харчуванні та виснажливі тренування швидше негативно відбиваються на зовнішності, призводячи до обвислості тканин, нездорового кольору та збільшення кількості зморшок. У більшості випадків пухкість щік і підборіддя пов’язані не з жировим прошарком, а з іншими проблемами.

При відвідуванні професійного косметолога можна отримати вичерпну відповідь на питання, як зробити обличчя худшим і отримати бонусом сяючу підтягнуту шкіру. Правильний підхід до вирішення проблеми допоможе знайти чіткі контури та омолодити тканини.

Зробити обличчя худим

Як візуально зробити обличчя худшим

Сучасна косметологія успішно справляється з низкою проблем, які ще вчора здавалися нерозв’язними. На радість, жінкам і чоловікам, які стежать за своєю зовнішністю, знайдено рецепт як швидко зробити обличчя худшим.

За допомогою інноваційних косметологічних процедур можна коригувати висоту та чіткість вилиць, зменшувати пухкість щік, підтягувати підборіддя, робити чіткішим контур губ. Всі ці процедури успішно проводять у косметологічних кабінетах безопераційним методом.

До центру омолодження «Смас ліфтинг» можна отримати безкоштовну консультацію про те, як зробити обличчя худшим за допомогою тієї чи іншої косметологічної процедури. При первинному обстеженні лікар-косметолог визначає глибину проблеми та підбирає оптимальний варіант її вирішення. Усі процедури проводяться з урахуванням індивідуальних особливостей клієнта.

Зробити обличчя худим

Кому показана процедура

Хтось із жінок хоч раз у житті не думав про те, як кругле обличчя зробити худим, прибрати щоки або окреслити вилиці. Але не завжди відображення у дзеркалі сприймається людиною адекватно, деякі просто надто критично ставляться до себе. То як визначити, що час звернутися до косметологу?

Зробити обличчя худим або прибрати щоки слід тим, хто має такі проблеми:

Тільки лікар-косметолог може підтвердити необхідність виконання косметологічних процедур усунення тієї чи іншої проблеми. У ході первинного огляду проводиться бесіда з пацієнтом та призначається оптимальний курс лікування.

Існує два найдієвіших безопераційних способів для того, щоб зробити обличчя худим та прибрати пухкі щоки – мезотерапія та LPG масаж.

Як зробити обличчя худше за допомогою мезотерапії

Мезотерапія – це процес прямої доставки корисного коктейлю з амінокислот та мінералів до мезодерми. Процес насичення підшкірного шару проводиться за допомогою дрібних та неглибоких ін’єкцій. Розберемо докладніше, як зробити худе обличчя чоловікові чи жінці за допомогою цієї інноваційної процедури.

Мезотерапія поєднує в собі всі плюси ін’єкційної косметології і при цьому не потребує тривалого реабілітаційного періоду. У 90% випадків пацієнт не відчуває жодних неприємних відчуттів під час введення поживного коктейлю під шкіру. Деякий дискомфорт можуть зазнавати тільки люди з високим порогом чутливості.

Малоінвазивна процедура призводить до покращення відразу за кількома пунктами:

  • Поліпшуються локальні обмінні процеси, що призводить до спалювання зайвих жирових відкладень та відтоку рідин, якщо людина страждає набряками.
  • Запускається природна регенерація еластинових та колагенових волокон, що призводить до ліфтинг-ефекту.
  • Усуваються естетичні недоліки, такі як пігментні плями, дрібні та великі зморшки, темні кола під очима.
  • Шкіра стає пружною і набуває здорового зовнішнього вигляду.

Такий разючий ефект досягається за рахунок активних компонентів мезококтейлю та мікротравм, які наносяться тонкою голкою. Шкіра починає активно регенерувати, покращується мікроциркуляція крові.

Поживний коктейль підбирається індивідуально, з низки особливостей пацієнта – типу шкіри, чутливості, непереносимості окремих препаратів, віку та інших. Для відновлення мікротравм досить дотримуватися стандартних рекомендацій.

Зробити обличчя худим

Чи можна зробити обличчя худше вдавшись до LPG масажу?

Часто в пошуках методики як зробити обличчя худшою застосовуються вправи, які можуть призвести до негативних наслідків. Не варто експериментувати на своїй зовнішності. Якщо ви боїтеся інвазивних процедур і бажаєте досягти відмінного результату, пропонуємо вдатися до LPG масажу. Методика передбачає потрійний вплив на епідерміс: механічне розминання тканин, вібрації для активізації внутрішніх процесів та вакуум, що регенерує внутрішні процеси.

Процедура дає видимі результати після першого сеансу. А при виконанні курсу косметологічного масажу LPG наступать такі зміни:

Ще не знаєте, як зробити обличчя худим? На фото нижче представлені результати наших клієнтів, які скористалися LPG масажем та мезотерапією для усунення локальних жирових відкладень на обличчі. Остаточно визначитися з вибором процедури як зробити обличчя худшим допоможе лікар-косметолог.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]