Багато жінок не можуть зробити вибір між мезотерапією та біоревіталізацією, запитують, яка з цих інноваційних процедур результативніша. Спочатку варто розібратися в їх відмінностях.

Мезотерапія та біоревіталізація: яка процедура ефективніша?

І в одному і в іншому випадку препарати вводяться під шкіру ін’єкційним шляхом. У випадку біоревіталізації застосовують препарат, який містить гіалуронову кислоту. У другий випадок використовують індивідуальний склад, який вирішує певну естетичну проблему.

Різниця між мезотерапією та біоревіталізацією

Різниця між мезотерапією та біоревіталізацією полягає у складі застосовуваних препаратів. При проведенні першої процедури застосовують розчин, який містить цілющі компоненти і вітамінами з мінералами, а також екстракти рослин. Подібні коктейлі сприяють:

Препарат має водну консистенцію, до його складу входить приблизно 1 мг гіалуронової кислоти.

У разі біоревіталізації застосовують гелі з великою кількістю гіалуронової кислоти та мінімальною концентрацією допоміжних речовин. Після того, як вони потрапляють під шкіру, її рельєф вирівнюється, прискорюється природне вироблення гіалуронки.

Покази, вік, тривалість результату

Завдання цих процедур загальні, але в кожної є свої особливості.

Тепер поговоримо про відмінності.

Мезотерпію призначають з 25 років, вона допомагає у боротьбі з куперозом, целюлітом та акне. Ефект зберігається до 6 місяців, але проявляється він поступово, всього потрібно 6-10 сеансів.

Біоревіталізацію зазвичай роблять з 35 років, процедура стимулює вироблення колагену з еластином, ефект видно відразу.

Мезотерапія робиться апаратним способом і вручну, при біоревіталізації препарати вводять на велику глибину, а кількість ін’єкцій менше.

Кожна жінка сама вирішує, яка процедура їй підходить більше. Перед проведенням будь-якої з них рекомендується проконсультуватися із косметологом.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]