Кріоліполіз: міфи, реальність, користь і недоліки

Кріоліполіз – це сучасна методика апаратної косметології, мета якої – боротьба з жировими відкладеннями. Кріоліполіз грунтується на дії холоду. Низькі температури в вакуумному просторі впливають на жирові клітини, в результаті чого ті гинуть, розщеплюються на прості сполуки (гліцерин і кислоти) і виводяться з організму. Як результат – зайві кілограми йдуть, ви худнете.

Кріоліполіз: цікаві факти, міфи і реальність

Міф №1:

Кріоліполіз був відкритий випадково - під час медичних досліджень процесу обмороження? Це сталося не зовсім випадково. «Старт» дослідженням дали вишукування вчених в 1960-х роках - наукове обґрунтування отримав дитячий паннікуліт, тобто обмороження глибоких шарів дерми. Вчені помітили, що жирові тканини відмирають, а м'язи, нерви, судини і сама шкіра не піддаються змінам. Результати дослідження потрапили в руки вчені, які працюють в сфері косметології, і вони почали власні досліди по впливу холоду на боротьбу з надлишками жиру.

Міф №2:

Під час процедури кріоліполіза можна «заробити» обмороження Це виключено при правильному проведенні процедури. Температура строго регулюється, а шкіра попередньо обробляється спеціальним термальним гелем, який захистить тканини від впливу холоду. Бували випадки, коли замість термального гелю використовували нітрогліцерин або звичайний крем, і через це були пошкодження шкіри. Це неприпустиме порушення при проведенні процедури, і справжній фахівець такого ніколи не допустить! Тому проводять процедуру тільки в перевірених центрах косметології.

Міф №3:

Кріоліполіз можна проводити в домашніх умовах. Теоретично це можливо - апарати для кріоліполіза вільно продаються, ви можете придбати його тільки для себе, пройти навчання і використовувати тільки для себе і своїх найближчих. Але у таких варіант є один великий недолік - апарат досить дорогі. І він точно не окупиться кількома процедурами. Якщо ви вирішили, що можна впливати будь-яким холодом на локальні жирові відкладення і, наприклад, обкласти себе льодом, - нічого, крім обмороження, ви не отримаєте. Цього робити категорично не можна! В цілому, звернеться в професійний салон - оптимальне рішення в балансі вартості / безпеки.

Міф №4:

Кріоліполіз тільки для багатих Це зовсім не відповідає дійсності. 1 процедура кріоліполіза в Києві коштує порядком 1000 гривень, повний курс - це зазвичай 1-3 процедури. Зовсім не дорого.

Миф №5:

Кріоліполіз - це панацея від ожиріння. Кріоліполіз дозволить позбавиться від зайвої ваги і відкладень жирових тканин. Але якщо ви будете вести сидячий спосіб життя і неправильно харчуватися - жирові складки сформуються заново. Звичайно, зайві кілограми заважають почати займатися спортом - вони просто тягнуть енергію на своє підтримку. І кріоліполіз стане першим кроком не тільки на шляху до нової фігури, але і до здорового способу життя.

Кріоліполіз: міфи, реальність, користь і недоліки

Користь кріоліполіза

Кріоліполіз дозволяє ефективно боротися з жировими відкладеннями - за один сеанс можна скоротити їх на 20-40% (3-8 сантиметрів). Разом з тим, він прекрасно бореться з целюлітом, робить шкіру більш пружною, підвищує її тонус.

Кріоліполіз: міфи, реальність, користь і недоліки

Недостатки методики

До недоліків кріоліполіза відносять в першу чергу той факт, що він не дає миттєвого ефекту – результати помітні тільки через 2-3 тижні. Насправді, це робить методику кріоліполіза найбезпечнішою серед апаратних способів схуднення. Сама процедура тільки запускає процес розщеплення клітин, а повністю вони гинуть і виводяться поступово. За рахунок цього організм не відчуває стрес, печінку і нирки працюють в звичному режимі – вони не піддаються посиленому навантаженню через швидку переробку великої кількості продуктів розпаду, що може привести до інтоксикації. Ви худнете повільно, поступово, – як при початку інтенсивної програми фізичних тренувань. Немає різкої зміни ваги, а значить, не з’являються розтяжки на шкірі.

До недоліків процедури можна віднести протипоказання, хоча їх не так багато. Не можна проводити процедуру під час вагітності і відразу після пологів, при поганому згортанні крові, наявності кардіостимулятора, непереносимості алергії (так звана алергія на холод), деяких захворюваннях (діабет, астма, синдром Рейно, онкологія).

Специалист Смас

Наостанок

Відсутність побічних ефектів, доступна ціна і безпека процедури дозволяє випробувати кріоліполіз на власному досвіді і визначити, чи такий він ефективний, як кажуть. Ви можете вже сьогодні записатися на консультацію до фахівця і обговорити з ним питання, що залишилися.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]