СМАС-ліфтинг обличчя та пластична хірургія порівняння дозволить зрозуміти, що краще та якого результату можна досягти за їх допомогою. Людей, переважно жінок, цікавить який кінцевий результат.

Особливості та переваги СМАС-ліфтингу

Смас-ліфтинг є удосконаленою методикою підтяжки обличчя, за допомогою якої коригуються зміни вікового характеру. Впливу піддаються опорні шари тканин.

Переваги смас-ліфтінг перед пластикою очевидні. На відміну від класичної кругової підтяжки цей різновид оперативного втручання має на увазі вплив на більш глибокі шари, включаючи числа м’язово-апоневротичний поверхневий шар. Завдяки цьому овал обличчя стає чіткішим, досягається виражений омолоджуючий ефект.

У такий спосіб прибирають птоз шкіри, виконується ремоделювання конфігурації та контурів обличчя.

На думку деяких фахівців, класична підтяжка вже давно є пережитком минулого. Її суть полягає у видаленні надлишків шкіри, за рахунок цього і відбувається моделювання овалу обличчя.

Різниця в ціні також є. Особливою популярністю користується безопераційна методика СМАС-ліфтінг. Вона передбачає вплив ультразвуковими хвилями на розташований під шкірою м’язово-апоневротичний комплекс. Підтяжка тканини виконується не механічно, а з допомогою ультразвуку.

Ультразвукові хвилі мають здатність проникнення на велику глибину, вони посилюють вироблення еластину, повертають епідермісу тонус, роблять його пружним. Найчастіше результат від такої маніпуляції видно відразу, а через 3-4 місяці, коли синтез еластину прийде в норму, ефект, що омолоджує, стане більш помітним.

Людям, які бояться операцій, ультразвуковий СМАС-ліфтинг підходить просто ідеально. Вартість такої процедури не можна назвати низькою, але вона виправдовує себе чудовим результатом.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]