Техніка виконання Смас Ліфтінга

Старіння є природним процесом, але не всі хочуть миритися з проявом його ознак. Абсолютна більшість людей хотіла б уповільнити це явище і якомога довше залишитися молодими та привабливими.

На щастя, сучасна косметологія може запропонувати кілька методик, за допомогою яких можливе реальне омолодження. Одна з них – популярна процедура ультразвукового мас ліфтингу, яка в буквальному сенсі повертає час назад на кілька років.

Смас ліфтинг – підтяжка обличчя за допомогою мікросфокусованого впливу ультразвуку на проблемні області обличчя та тіла. Смас ліфтинг на апараті Ulthera System схвалений FDA (Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США) та дозволений до застосування у США, країнах Західної Європи, а також у Росії.

Це означає, що ця процедура визнана безпечною для здоров’я людини і є ефективною.

Техніка виконання мас ліфтингу полягає у впливі ультразвуку на глибинні шари шкіри – ті, в яких знаходиться м’язово-апоневротичний шар, який коротко називається SMAS.

Смас Лифтинг глаз

На початку процедури лікар-косметолог очищає та дезінфікує шкіру обличчя. Потім на неї наноситься спеціальний знеболюючий гель.

За допомогою апарату Альтера та його супер-точної 3Д-візуалізації лікар визначає найбільш проблемні зони, в яких починає працювати спеціальним датчиком.

Мікрофокусована ультразвукова дія складається з безлічі точок, які з’єднуються в одну лінію. Кількість ліній на одну процедуру варіюється приблизно до 1000 штук.

Технологія виконання мас ліфтингу передбачає, що під час впливу відбувається активне руйнування колагену в глибинних шарах шкіри. Що і є сигналом для організму до вироблення власного еластину та колагену. Цим пояснюється накопичувальний ефект процедури. Адже одразу після неї ви можете помітити лише легкі зміни. А Пік результату припадає на 4-6 місяців, коли кількість колагену наростає.

Шкіра розгладжується, зморшки йдуть, овал обличчя стає чіткішим – саме такий результат дає ефект омолодження, який видно неозброєним оком.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]