Зберегти красу та молодість обличчя – хіба не про це мріє кожна жінка? Ми допоможемо вам втілити ваші мрії в реальність завдяки сучасним методам омолодження, які є в нашому Центрі Омолодження

Вікові зміни не тішать ні чоловіків, ні жінок. Особливо гостро ними реагують представниці прекрасної половини людства. Їм хочеться зберегти молодість та красу обличчя та тіла якомога довше, і в цьому їм на допомогу приходить сучасна медицина.

Можна сміливо говорити, що обличчя жінки – її візитна картка. Зморшки, надмірна сухість або, навпаки, жирність шкіри, пігментні плями, обвислі ділянки – це перші ознаки старіння. На щастя, сьогодні існує аж два глобальні напрямки, здатні ці прояви якщо не викорінити повністю, але значно нейтралізувати. Це хірургічне та безопераційне омолодження. На другому ми зупинимося докладніше.

Консультация в Центре Омоложения

Суть безопераційного омолодження

Безопераційне омолодження шкіри обличчя та тіла має на увазі, насамперед, відновлення методом стимуляції росту колагену. Це білок, будівельний матеріал наших м’язів, недолік якого призводить до втрати пружності та зниження тонусу шкіри. Остання стає менш еластичною, на ній швидко з’являються перші зморшки та інші ознаки старіння. У безопераційному омолодженні не використовується наркоз, не робляться надрізи на шкірі. Максимум, що на вас чекає – легке поколювання від тонкої голки.

Ботокс

Ін'єкційні способи омолодження

Ін’єкції, вони ж уколи дозволяють досягти максимального ефекту без втручання хірурга. На сьогоднішній день це найзатребуваніша група процедур у нашому центрі у м. Київ. Насамперед, до них відносять мезотерапію, яка має на увазі введення під шкіру спеціальних препаратів, які насичують шкіру необхідними поживними речовинами, вітамінами та всім тим необхідним, що робить її здоровою всередині та красивою зовні. У ролі активних речовин можуть виступати і гіалуронова кислота, і різні екстракти, і фібропласти, і спеціальні вітамінні коктейлі.

Не менш затребувані уколи препаратами Ботокс та Діспорт. Вони блокують роботу м’язів, які відповідають за появу мімічних зморшок – тих самих «гусячих лапок», складок між бровами тощо.

Ультраформер процедура

Інші методи омолодження

Ще одна популярна процедура у нашому центрі – хімічні пілінги. Внаслідок впливу спеціальними кислотами акуратно знімається верхній шар клітин шкіри, і остання стає більш гладкою, чистою, доглянутою. Пілінг буває поверховим, серединним і глибинним – все залежить від того, наскільки сильні кислоти використовуються і як вони глибоко проникають.

Біостимуляція обличчя дозволяє значно покращити м’язову активність шкіри обличчя (до речі, процедура актуальна і для інших ділянок тіла теж!), усунути в’ялість, обвислі ділянки, дрібні вікові зморшки. Сама процедура представляє симбіоз відразу трьох способів на шкіру: електричним полем, ультразвуком і хромотерапією.

Смас Лифтинг лица

Молода шкіра виглядатиме лише тоді, коли за нею організовано правильний догляд. Для цього потрібно регулярно відвідувати косметолога та частину процедур виконувати в домашніх умовах. Ми пропонуємо доповнити догляд такими процедурами, як ультразвукове чищення обличчя, косметичний салон (комплексний), вакуумний масаж, фонофорез та інші. Всі вони легко переносяться, доступні та абсолютно безпечні для вашого здоров’я та зовнішнього вигляду.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]