Косметологія згодом стає безпечнішою, інноваційнішою, відбуваються справжні революції, які допомагають продовжити молодість. SMAS ліфтинг став проривом, тому що раніше подібний ефект можна було досягти лише за допомогою хірургічного втручання. Популярність даної процедури зростає в геометричній прогресії, але чи є від неї якась шкода чи негативний вплив? Розберемося в цьому разом.

Консультация в Центре Омоложения

Чим можуть спричинити негативні наслідки після процедури SMAS ліфтингу?

Провідні косметологи чітко виділили аспекти, які можуть зіпсувати ефект або навіть зашкодити вашому здоров’ю:

Несертифіковане устаткування.

Якщо обладнання, на якому проводилася процедура, неякісне, неправильно налаштоване, то наслідки можуть бути справді серйозними: опіки різної глибини та відкриті рани на шкірі. Таке може статися також і від недбалості косметолога, але в основному пов'язане саме з проблемним обладнанням.

Неправильний вибір пацієнтів на процедуру.

На жаль, не всім показаний SMAS ліфтинг, тому завдання косметолога визначити, чи можна робити таку процедуру пацієнтові. Наприклад, у пацієнтки спостерігається птоз більше другого ступеня або є надлишок шкірного клаптя, в даному випадку до smas ліфтинг необхідно підготуватися, а не відразу приступати до процедури.

Некваліфіковані лікарі.

Процедуру смас ліфтингу може проводити тільки лікар, який пройшов спеціальне навчання, оскільки це складна методика, яка потребує певних знань та умінь. ВАЖЛИВО! Ми вам не рекомендуємо ходити в неперевірені клініки, тим більше до людей, які приймають вдома. Такі люди не є фахівцями, вони можуть серйозно зашкодити вашому здоров'ю.

Економія витратних матеріалів.

Процедуру мас ліфтингу може проводити тільки лікар, який пройшов спеціальне навчання, оскільки це складна методика, яка потребує певних знань та умінь. ВАЖЛИВО! Ми вам не рекомендуємо ходити в неперевірені клініки, тим більше до людей, які приймають вдома. Такі люди не є фахівцями, вони можуть серйозно зашкодити вашому здоров'ю.

Така ситуація може виникнути у несумлінних клініках та салонах, вони пропонують великі знижки, щоб залучити клієнтів. У результаті ви отримуєте процедуру в недостатньому обсязі з малою кількістю ліній та не побачите необхідного результату, за який заплатили.

Ви відчуваєте біль, поки йде процедура. СМАС ліфтинг може в деяких місцях бути чутливим, але болючі відчуття – це вірна ознака того, що щось йде не так.

Щоб таких неприємностей з вами не траплялося, звертайтеся лише до перевірених ліцензованих клінік, де працюють професіонали.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]