Щоб відповісти на запитання: як випадає волосся після лазерної епіляції, потрібно розібратися в особливостях даного способу видалення небажаної рослинності на тілі.

Скільки часу займає випадання волосся після контакту з лазером

Всім хто цікавиться, коли випадає волосся варто вникнути в механізм дії лазера. Не завжди це трапляється після першої процедури.

Небажана рослинність піддається впливу сфокусованого лазерного променя, внаслідок чого відбувається руйнування волосяної цибулини. Лазер впливає на меланін, проблема в тому, що не всі фолікули до цього сприйнятливі. Їхній життєвий цикл складається з 3-х фаз:

  • анагену;
  • катагену;
  • телогена.

Перша фаза – це активний розвиток. Друга на підготовку фолікула до третього етапу. У третій фазі відбувається повільне відторгнення волосся, їх клітини позбавляються оптимального харчування. Для максимального ефекту всі цибулини повинні проходити через анаген. Їхнє руйнування відбувається в результаті перегрівання. Після цього прокидаються «сплячі» цибулини. Це говорить про те, що позбавитися непотрібного волосся на тілі за один сеанс майже нереально.

За першу процедуру дається прибрати від 15 до 30% рослинності, що перебуває у фазі активного зростання. Випадає волосся поступово, болю при цьому немає. Результат можна оцінити через 7-20 днів із моменту використання лазера.

Як прискорити випадання волосся?

Як допомогти випасти волоссю після лазерної епіляції? – для цього потрібно дотримуватися простих рекомендацій, вони полягають у:

  • Обмеження водних процедур.
  • Захистіть оброблену ділянку від прямого впливу сонця.
  • Відмова від застосування засобів, у складі яких є етанол.
  • Відмова від відвідування солярію та використання автозагара.

Після лазерної епіляції не рекомендується робити масажі та терти епідерміс. Доведеться виключити теплові дії, користуватися лікувальними препаратами.

Щоб волоски не вростали не можна застосовувати ніякі засоби для їх видалення за винятком механічного способу, що прибирає мертве волосся, не зачіпаючи при цьому їх цибулин.

Якщо провести сеанс лазерної епіляції правильно і дотримуватися всіх розпоряджень, волосся випаде через кілька днів.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]