Багато жінок чули про фракційний термоліз, але не всі знають, що це таке. Йдеться про косметологічну процедуру, що має омолоджуючу дію.

Як проводиться, скільки діє

Процедура виконується за допомогою лазерної апаратури, численні переваги зробили її надзвичайно популярною. Лазер (СО2) випаровує мікроскопічно малі групи клітин на певній глибині у шкірі, стимулюючи природну регенерацію тканин та синтез колагенових волокон. За рахунок цього і забезпечується омолоджуючий ефект, який зберігається від 1 до 5 років. Усього потрібно 3-4 процедури.

Показання до проведення

Показання до фракційного термолізу включають естетичні недосконалості шкіри. Процедуру призначають представницям прекрасної статі з віку. Важливо знати, який ефект термолізу можна отримати і чи варто його взагалі робити. Ця процедура показана жінкам з проблемною шкірою, за її допомогою можна позбутися ознак раннього в’янення епідермісу, до яких зараховують:

  • пігментацію; вікові
  • зморшки;
  • мімічні зморшки.

Фракційний термоліз робить менш помітними шрами з рубцями, причому як «впалі», так і акне, що залишилися.

Абсолютних протипоказань до проведення такої процедури не існує, але є відносні, до них зараховують період вагітності та грудного вигодовування, серцево-судинні патології.

Реабілітація

Після процедури можуть бути тимчасові почервоніння дерми та незначний біль у оброблених ділянках. Реабілітаційний період триває недовго і в цьому полягає одна з переваг фракційного термолізу. Сверблячка і печіння, що з’явилися, зазвичай говорять про початок відновлення. Шкіру потрібно регулярно обробляти загоювальними мазями, що мають анестезуючу дію, що знімають больові відчуття. Реабілітація в середньому триває 2-4 дні.

Позитивні ефекти процедури не викликають сумнівів, багато жінок вже випробували її.

 
[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]