Смас-ліфтинг – передова методика з омолодження та підтягування шкіри обличчя. Полягає процедура у впливі на шар епідермісу під назвою Смас. Саме в цій тканині відбувається синтез колагену та передача руху від м’язів. З віком ці властивості поступово губляться, що призводить до старіння шкіри та появи зморшок. Методика передбачає, що під впливом ультразвукових хвиль на Смас шар, ущільнюється старий колаген та виробляється новий.

Процедура має безліч плюсів, тому цікавить багатьох. У власників ортодонтичних апаратів постає питання, чи можна робити смас з брекетами.

В основі методики вплив на шар епідермісу ультразвукових хвиль. УЗ не небезпечний для шкіри та внутрішніх органів людини, не залишає слідів та почервонінь, не викликає хворобливих відчуттів.

Але який вплив має ультразвук на брекет-системи?

Наявність у пацієнта брекетів не є протипоказанням до проведення смас-ліфтингу. Процедура вважається безпечною та безболісною навіть із металевими системами на зубах. Можливі неприємні відчуття у цій галузі, але аж ніяк не болючі.

Для проведення цієї маніпуляції потрібна правильна підготовка. Як відбувається смас-ліфтинг, якщо у вас є брекети: необхідно убезпечити та захистити металеву конструкцію від УЗ-хвиль.

Для підготовки до процедури фахівці нашого центру надягають на зуби спеціальну капу або прокладають спонжі, залежно від індивідуальної ситуації. Перед процедурою обов’язково необхідно попередити експерта про наявність брекетів або інших систем на місці впливу.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]