Чи можна вживати алкоголь після апаратного СМАС ліфтингу

Косметологи радять утриматися від вживання алкоголю до і після СМАС ліфтингу. Щоб зрозуміти, чому і як пов’язані СМАС ліфтинг і алкоголь, заглибимося в механізми ультразвукової процедури підтяжки і особливості роботи організму.

Що таке СМАС

Поверхнева м’язово – апоневротична система – це м’язово-фіброзний шар.

У нього входить мімічні м’язи, платізма і покривають їх фасції і апоневрози. Саме SMAS відповідає за стан овалу обличчя.

І головне, що нас цікавить в питанні, а чи можна алкоголь після апаратного СМАС ліфтингу: SMAS складається з колагену і еластину. Саме їх вироблення  уповільнюють спиртні напої.

Як діє СМАС підтягування

Під час SMAS ліфтингу ультразвук проникає крізь шкіру, доходить до м’язово-апоневротичного шару і точково підігріває його. Тобто, впливає на білкові молекули шкіри на глибині до 5 мм. Ультразвук нагріває білок до 60 °, змушує скорочуватися і таким чином стимулює виробництво нового колагену.

Саме достатня кількість колагену і еластину робить шкіру гладкою, молодою, еластичною, підтягнутою. Коли з віком цих речовин виробляється менше, з’являються дрібні, а потім і глибокі зморшки, в’ялість, посилюється птоз і інші ознаки старіння.

Смас та алкоголь

Як діє алкоголь на шкіру

По-перше, варто пам’ятати, що поняття безпечної дози алкоголю не існує. Так стверджує Всесвітня організація охорони здоров’я. Не вживати спиртні напої – найкраще рішення для здоров’я.

Отже, розберемося, в питанні сумісності алкоголю після СМАС ліфтингу.
Виділимо три основні речі взаємодії СМАС ліфтингу і алкоголю

Перший і самий небезпечний “ворог” шкіри – спиртні напої, що містять цукор (коктейлі, солодке вино). Цукор надходить в кровоносну систему, починається вироблення ензимів, що руйнують білки – колаген та еластин. Цей процес називають “глікації”. Простіше кажучи, якщо ви вживаєте алкоголь після СМАС ліфтингу, то запускаєте “засахарювання” білків. В тому числі, і нових.

SMAS Lifting Нижней Трети

Другий неприятель – зневоднення шкіри. Алкоголь блокує вироблення гормону вазопресину, основна функція якого – утримання вологи в організмі. Недолік вологи призводить до появи зморшкуватої сітки.

Також слід пам’ятати, що алкоголь негативно впливає на рівень вітаміну А (ретинолу). А він бере участь в синтезі колагену.

Як бачимо, СМАС ліфтинг і алкоголь – несумісні. Спиртні напої в будь-яких дозах і незалежно від фортеці, нейтралізують ефект, якого домагаються за допомогою процедури апаратного підтягування, а саме, вироблення колагену. Тому, не рекомендується їх вживати як перед підтяжкою, так і після неї.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]