Чи шкідливий Смас Ліфтинг?

Смас Ліфтинг – чи не шкідливий такий вид безопераційного омолодження? Таке питання виникає у тих, хто прагне зберегти свою красу на довгі роки і стежить за новинками індустрії косметологічних послуг.

В Україні сертифіковані всього три апарати для Смас Ліфтингу, але тільки один – Ultherapy – схвалений в США в результаті лабораторних досліджень і визнаний найбезпечнішим і ефективним.

smasl ifting скул

Відгуки пацієнтів про шкоду Смас Ліфтингу можливі тільки у разі неправильно проведеної процедури. Несертифіковане устаткування, низька кваліфікація лікаря, або її повна відсутність можуть викликати небажані наслідки – опіки підшкірного шару, відкриті рани, загострення хронічних захворювань. Щоб уникнути несприятливого розвитку подій, перевірте необхідні сертифікати і кваліфікацію спеціаліста, вивчіть відгуки про компанії, поспілкуйтеся з реальними пацієнтами, вже випробували Смас Ліфтинг на собі.

SMAS Lifting Нижней Трети

То шкідливо чи ні робити процедуру Смас Ліфтингу?

Якщо її виконує грамотний спеціаліст на сертифікованому обладнанні, то така підтяжка обличчя найбільш краща, вона найменш травматична і не вимагає реабілітаційного періоду. Легке почервоніння проходить вже протягом декількох годин після роботи лікаря-косметолога. Крім того, один з найприємніших плюсів цієї процедури – то, що вона має накопичувальний ефект. Вплив ультразвуку на глибокий підшкірний шар стимулює посилене вироблення власного колагену – а це означає, що протягом декількох місяців результат з кожним днем ​​буде все більш помітний.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]