Лазерна епіляція міцно влаштувалася на вершині топу способів порятунку від небажаного волосся. Вона є безпечною процедурою, після неї немає ризику виникнення врослого волосся і роздратування, але найголовніша перевага – ви позбавитесь від волосся на довготривалий термін. Звичайно, дана косметологічна процедура має деякі протипоказання, чи входять до них захворювання щитовидної залози? Зараз дізнаємось.

<img src="https://smas.com.ua/wp-content/uploads/elementor/thumbs/IMG_9507-q71m8hm5hy6rujnkuhh9qcfxe82wl0mcvmhdo62zds.jpg" title="IMG_9507
0 (0)" alt="Эпиляция верхней губы" />

Функції та механізм роботи щитовидної залози

Для початку потрібно розібратися, що таке щитовидка і на що вона впливає.
Ця залоза знаходиться трохи нижче адамового яблука, її нормальний розмір досягає 4 см, а вага до 20 грам. Щитовидна залоза є органом ендокринної системи та її основна функція — виробництво тиреоїдних гормонів із йодовмісних продуктів. Ці гормони безпосередньо контролюють обмін речовин у людському організмі.

Крім обміну речовин від коректної роботи щитовидної залози залежать:

Чи є шкода від лазерної епіляції для щитовидної залози?

Ні. Апарат для лазерної епіляції дуже не глибоко впливає на шкіру, від 1 до 4 мм. Ніяких шкідливих хвиль лазер не випромінює, впливає на шкіру і нічого більше. При патологічних змінах роботи щитовидної залози лазерну епіляцію можна проводити. Але для вашого спокою ми рекомендуємо перед процедурою проконсультуватися з лікарем.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]