Позбутися вугрової хвороби

Вугровий висип або акне, як називають захворювання косметологи та лікарі, проблема, з якою стикаються і чоловіки, і жінки. Найчастіше шкірні висипання з’являються на обличчі в період статевого дозрівання, але й інші гормональні проблеми можуть спровокувати їхню появу в будь-якому віці. Існує два шляхи як позбутися вугрів – внутрішній та зовнішній. І той, і інший процес мають виконуватися професіоналами, а чи не самим хворим. Косметологи, які мають спеціальну освіту та великий досвід роботи, знають, як позбутися вугрів на обличчі, щоб не отримати наслідків у вигляді постакне та очистити шкіру до здорового стану. Існує кілька перевірених методик, які гарантують чудовий результат.

Позбутися вугрової хвороби

Причини появи вугрів на обличчі

Перш ніж шукати спосіб, як позбутися прищів та вугрів, необхідно зрозуміти причину їх появи. Існує кілька основних проблем, які можуть спровокувати появу акне:

  1. Гормональний збій. Підвищений рівень гормонів призводить до збільшення функції залоз внутрішньої секреції. Шкірний покрив перестає справлятися з таким обсягом речовин, що виділяються, відбувається застій і як наслідок закупорка вивідних каналів. Це найчастіша проблема висипів, особливо коли йдеться про тяжкий перебіг хвороби.
  2. Неврівноважений емоційний стан. Депресія, стреси, нерви відбиваються як у внутрішньому функціонуванні, і на зовнішньому вигляді. Більшість людей за таких проблем просто мають втомлений вигляд. Але в деяких випадках сильні емоції можуть викликати появу акне.
  3. Неправильне харчування. Під час пошуку відповідей питання як швидко позбутися вугрів, першим з’являється рада з нормалізації харчування. Людям з яскраво вираженим вугровим висипом варто дотримуватися певної дієти.
  4. Неправильний догляд за шкірою. Людям з жирною та комбінованою шкірою важливо правильно, а головне регулярно доглядати за обличчям, щоб мінімізувати ризик закупорювання поральними виділеннями та зовнішнім брудом.

Тільки фахівець може встановити точну причину акне, що з’явився, і сказати, як позбутися вугрів на носі в тому чи іншому випадку.

Позбутися вугрової хвороби

Як позбутися вугрів назавжди за допомогою салонних процедур

Ефективно позбутися вугрів можна на будь-якому етапі хвороби. Але чим занедбаніша проблема, тим більше часу та зусиль знадобиться для її усунення. Якщо пацієнт запустив перебіг захворювання, то йому доводиться справлятися вже не тільки з усуненням нових запалень, а й усувати сліди від постакне. Саме з цієї причини не варто відкладати вирішення серйозного питання у далеку скриньку. Чим швидше ви звернетеся до професіонала з питанням як позбутися підшкірних вугрів, тим простіше буде їх позбутися.

Досвідчені косметологи допоможуть пацієнтові будь-якому етапі захворювання. Професіонали своєї справи знають, як позбутися вугрів на лобі, щоках, підборідді, носі. У салоні омолодження СМАС кожен клієнт отримує спочатку професійну консультацію спеціаліста. У ході первинної бесіди та збору анамнезу лікар-косметолог призначає схему лікування акне.

Залежно від ступеня ураження шкірного покриву може бути обрана одна з наступних методик порятунку від висипу вугрів:

Лікар-косметолог пропонує схему лікування, розраховує частоту відвідування салону та складає додатково систему догляду за обличчям.

Позбутися вугрової хвороби

Чистка обличчя Hydrafacial

Hydrafacial – це неінвазивне oчищення обличчя, яке полягає у потрійному впливі на шкіру. Методика передбачає проведення поверхневого та серединного очищення шкірних покривів від ороговілого шару. Процедура виконується спеціальним вакуумним апаратом. Косметолог санує шкіру, очищає сальні протоки, звільняє пори, видаляє підшкірний бруд. Після закінчення вакуумного впливу на обличчя наносяться косметичні засоби, які мають оздоровлюючий ефект.

Hydrafacial допоможе позбавитися вугрів будь-якої вікової категорії. Процедура не завдає шкоди і показана всім, крім дітей. Її основною перевагою є безболісність та одноразовість застосування. До того ж застосування вакуумного чищення не потребує тривалого періоду відновлення. З її допомогою можна, як позбутися вугрів раз і назавжди, так і почати курс тривалого лікування, якщо йдеться про тяжку стадію акне.

Позбутися вугрової хвороби

Ультразвукова чистка

Чистка обличчя ультразвуком –  це апаратна процедура. З допомогою ультразвукового впливу проводиться поверхневе очищення обличчя. За допомогою апарату можна позбутися вугрів на обличчі назавжди абсолютно безболісно. Ультразвукове чищення підходить людям з будь-яким видом шкіри, навіть із дуже чутливою.

Ультразвукові хвилі впливають відразу в декількох напрямках:

Чистка ультразвуком – це спосіб позбутися вугрів та покращити обмін речовин у підшкірних покривах. Після її застосування доглядові засоби легко проникають на потрібну глибину, і надають додатковий позитивний вплив на шкіру.

Позбутися вугрової хвороби

Механічна чистка

За допомогою механічного очищення можна видалити вугри на шкірі і позбавитися супутніх проблем. Процедуру призначають пацієнтам із комбінованою, жирною або проблемною шкірою. З її допомогою можна боротися з розширеними порами, чорними вуграми і позбутися міліуму.

Ступінь механічної дії підбирається індивідуально. Хоча такий вид чищення є вкрай травматичним, шкіра після нього виглядає помітно свіжішою та доглянутішою.

Механічне видалення забруднення – перевірена часом маніпуляція. Її проводять за допомогою спеціальних інструментів, які знижують травматичність та унеможливлюють зараження. У домашніх умовах таку процедуру виконувати категорично не рекомендується. Наслідки невмілої чистки можуть вилитися у величезну кількість ускладнень, мінімальне у тому числі утворення шрамів і рубців на шкірі.

Позбутися вугрової хвороби

Комбінована чистка

Комбінована чистка – це сукупність кількох методик, перелічених вище, задля досягнення максимального результату. Саме така маніпуляція найчастіше допомагає як позбутися чорних вугрів, так і привести шкіру до здорового, сяючого вигляду.

Комбінування кількох методик дають можливість досягти 100% результатів у разі, коли позбутися запалень за допомогою одного виду впливу неможливо.

Ще не знаєте, як боротися з вуграми і чорними точками як позбутися акне раз і назавжди? Запишіться до клініки Смас на консультацію до лікаря-косметолога та отримайте професійні поради щодо лікування хвороби.

Позбутися вугрової хвороби
[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]