Пружність і молодість шкіри хочеться зберегти якомога довше, але наважитися на серйозні процедури завжди непросто. Косметологія не стоїть на місці, тому з’являються все більш безпечні та ефективні засоби догляду за шкірою. Ми знову хочемо звернути вашу увагу на процедуру мас ліфтингу, яка є превентивною, здатною відстрочити пластичні операції.

Популярні питання про процедуру SMAS ліфтинг

Перш ніж сісти у крісло косметолога, варто поставити професіоналові кілька запитань. Ми зробили огляд – пам’ятку, яка допоможе зорієнтуватися:

Одним із найпопулярніших питань є “скільки процедур потрібно зробити?” і “як часто треба проходити смас ліфтинг?”. Ми зупинимося на них докладніше.

Тривалість ефекту залежить від кількох факторів, наприклад, від початкового стану шкіри, віку, хронічних захворювань тощо. Провідні косметологи рекомендують не дробити обличчя на зони, а робити відразу комплексний догляд, тоді ефект буде помітнішим і довшим. У середньому тривалість позитивного ефекту після дотримання 1.5 – 2 роки. Але процедура мас ліфтингу є накопичувальною, тому обличчя можна їй піддавати через 4 місяці після першої. Оскільки дія HIFU є неіонізуючою, процедури з його використанням можна повторювати необмежену раз.

Частота процедур залежить від цілого комплексу факторів, тому рекомендуємо консультуватися з косметологом і планувати кілька процедур уперед, щоб досягти найкращого результату.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]