Багато людей, які стежать за інноваціями у сфері косметології, запитують: що таке ксеомін? Це  препарат нового покоління, застосування якого допомагає вирішувати естетичні проблеми. Йдеться про модернізований аналог Ботокса.

Основні особливості ксеоміну

Ксеомін є високоочищеним ботулотоксином типу А. Він допомагає розгладжувати зморшки і не створює при цьому маски на обличчі. Невелика молекулярна маса забезпечує можливість застосування для ін’єкцій. Мета таких уколів полягає в розгладжуванні зморшок на шиї, підборідді, в області чола, усунення носогубних складок.

Препарат вважається гіпоалергенним, після його застосування рідко бувають набряки. В умовах кімнатної температури (вона не повинна бути більшою за +25 градусів) його можна зберігати приблизно 3 роки без втрати вихідних характеристик.

Даний засіб допомагає повертати шкірі обличчя тонус без ефекту застиглої маски, воно не впливає на міміку. Препарат діє приблизно 3-4 місяці.

Чим відрізняється з інших препаратів ботулотоксину?

У чому відмінність Ксеоміну від інших препаратів ботулотоксину? – Насамперед у складі. Він має невелику молекулярну вагу і високий ступінь очищення нейротоксину. Ця особливість суттєво зменшує ймовірність розвитку алергічних реакцій, появи висипу з набряками. Більшість аналогічних засобів мають перераховані побічні дії. З його допомогою можна коригувати неглибокі зморшки без ризику обвисання тканин.

Дія цього препарату м’якше, тому процедури виконуються в меншому обсязі.

Область застосування Ксеоміну

Найчастіше Ксеомін використовують для ін’єкцій у верхню частину обличчя. З його допомогою усувають поперечні та поздовжні заломи в області чола, позбавляються «гусячих лапок». Це чудове рішення для ліквідації зморшок у зоні декольте. Область застосування Ксеоміну досить широка.

Основні показання для використання включають:

Рішення про те, чи застосовувати Ксеомін для ліквідації естетичних дефектів приймається лікарем косметологом в індивідуальному порядку. Цей препарат має не тільки позитивні, а й негативні характеристики, важливо розумітися на нюансах його використання.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]