Що це за процедури?

LPG-масажем називається методика апаратного масажу, під час якої тепло піддається механічним впливам. Назву процедура отримала на честь людини, яка її вигадала. Методика була запатентована у 1986 році французьким інженером Louis Paul Guitay. Він започаткував виробництво з випуску спеціалізованих апаратів для масажу. Компанія отримала абревіатуру його імені та прізвища.

Ендосфера терапія є безболісною методикою моделювання тіла. Її винайшов інженер із Італії Джанлука Кавалетті. У цій справі йому допомагав професор, лікар-флеболог П’єр Антоніо Баччі. Апарати випускаються 2-х типів – для обличчя та тіла.

Деякі вважають методики LPG-масажу та ендосфери терапії ідентичними, але відмінності між ними є.

Показання для їх використання включають:

  • корекцію фігури;
  • усунення слідів целюліту;
  • підтяжку епідермісу.

Обидві методики базуються на лімфодренажі.

Основні відмінності між процедурами

Ключові відмінності між процедурами полягають у тому, що масаж LPG передбачає вакуумне всмоктування епідермісу. Апарат здійснює “захоплення” жирових складок за допомогою вакууму і проходить по них роликовою насадкою. Ендосфера передбачає тиск маніпулою на необхідні ділянки, їх подальше опрацювання. А у випадку з LPG шкіра розтягується, а при Ендосфері піддається мікровібраціям.

Якщо скористатися LPG-апартом неправильно, епідерміс може розтягнутися і втратити тонус, Ендосфера позбавлена ​​цього недоліку.

Перша методика завдає дискомфорту і навіть болю, на тілі нерідко залишаються гематоми, друга відрізняється безболісністю.

Для LPG масажу одягають спеціальний одяг, що забезпечує ковзання насадки по тілу. Мінус такого підходу полягає в тому, що не всі проблемні зони опрацьовуються належним чином. При використанні Ендосфери косметолог приділяє увагу всім ділянкам, не торкаючись при цьому родимок та папілом. Після такої процедури на тілі не залишається синців, лімфатичні та венозні судини не ушкоджуються.

Порівняння процедур показало очевидні переваги Ендосфери, більшість пацієнтів косметологічних клінік віддає перевагу саме цій методиці. У LPG-масаж набагато більше обмежень. Ендосфера стимулює кровотворення, зміцнює судинні стінки.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]