Смас Ліфтінг та зубні імпланти

Обвисла шкіра, зморшки, друге підборіддя, асиметрія – все це прикмети часу, які невблаганно відбиваються на нашому обличчі.

Щоб продовжити молодість, багато хто готовий лягти під ніж хірурга для операції з підтяжки шкіри.

Але є й інші, безопераційні методи, які сьогодні є досить ефективними. Для тих, хто не любить інвазивні процедури та тривалу реабілітацію, процедура ультразвукового смас ліфтингу стала справжньою знахідкою.

У всьому світі зроблено вже близько двох мільйонів таких процедур та клінічні випробування показали їхню безпеку та ефективність.

Смас ліфтинг на апараті Альтера було схвалено у Сполучених Штатах Америки на державному рівні та дозволено не лише там, а й у країнах Євросоюзу. У Росії її апарат Альтера також має сертифікацію. Це означає, що для здоров’я процедура є повністю безпечною.

Звичайно, як і у будь-якої кометологічної маніпуляції, у смас ліфтингу є свої нюанси.

Підтяжка шкіри відбувається за рахунок ультразвукового впливу на шар SMAS. Цей глибинний підшкірний шар є своєрідним каркасом, на якому тримається наше обличчя – м’язи, сухожилля, судини. Там знаходиться колаген – сполучний білок, який відповідає за пружність шкіри. За рахунок його руйнування та подальшого інтенсивного вироблення і відбувається ефект омолодження.

Смас Ліфтінг та зубні імпланти

Адже інші процедури, де відбувається глибокий вплив, серед протипоказань мають наявність імплантів — через ризик надмірного нагрівання або пошкодження.

Але у випадку з масліфтингом можна не переживати – імпланти не є протипоказанням. Так, лікарі косметологи не заперечують, що пацієнт із зубними імплантами може відчувати невеликий дискомфорт при дії ультразвуку. Але сам ультразвук аж ніяк імплант не зруйнує.

Для того, щоб звести дискомфорт до мінімуму, поверхню шкіри в тих зонах, де здійснюватиметься дія, обов’язково обробляють гелем або знеболюючим кремом.

У будь-якому випадку, вирушаючи на процедуру, попередьте лікаря-косметолога про наявність зубних імплантів. Цей нюанс лікар обов’язково врахує та зробить усе можливе, щоб ви нічого не відчули.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]