Пілінг вважається однією з найбільш популярних косметологічних процедур. Його заведено класифікувати на кілька різновидів. Розкажемо, чому робити пілінг у салоні краще, ніж удома.

Я можу робити пілінг у домашніх умовах. Для чого мені салон?

Деякі види пілінгів можна виконувати в домашніх умовах, суворо дотримуючись інструкції. У таких препаратах міститься до 10% кислот, вони є у вільному продажу. Головне підібрати засіб, що підходить конкретному типу шкіри.

Але є й такі пілінги, в яких міститься від 20 до 40% кислот, застосовувати їх у домашніх умовах не рекомендується. Якщо немає досвіду та кваліфікації, наслідки від такої процедури можуть бути плачевними. Маніпуляцію повинен виконувати косметолог із медичною освітою. На активні речовини у складі пілінгу може розвинутись алергія. Співробітник салону краси зможе проконтролювати цей процес та вчасно вжити заходів, спрямованих на усунення негативних наслідків.

Коли краще робити пілінг?

Багато жінок запитують: коли краще робити пілінг? Думки з цього приводу різняться. Середній пілінг небажано здійснювати влітку, коли ультрафіолет особливо активний. Якщо нехтувати цією рекомендацією, справа може закінчитися пігментацією епідермісу. Поверхневі пілінгові процедури можна робити і у спеку.

До чого потрібно бути готовими після пілінгу і як доглядати шкіру на цьому етапі?

Важливо знати, як доглядати шкіру після процедури. Від цього залежить кінцевий результат. Косметолог розповість, що і як треба робити, головне виконувати всі його розпорядження. Є загальні рекомендації, які слід взяти на замітку.

Після поверхневої пілінгової процедури приблизно через 24 години з’являється відчуття стягнутості, на поверхні шкіри утворюється плівка, яка зникає на 2-3 день. Не можна намагатися відірвати цю подобу мембрани, часто її чіпати. Якщо так чинити, є ризик появи рубців. Лушпиння пропадає через 1,5-2 тижні, ще приблизно через 2 дні відновлюється тон шкіри.

Пілінг є чудовою можливістю оживити колір епідермісу, позбутися зморшок. Головне – виконувати цю процедуру правильно, не нехтувати підготовкою.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]