Позбутися від жирових відкладень

Ті, що худнуть впевнені, що скинути зайву вагу без зусиль неможливо. Але це твердження застаріло, так як апаратна косметологія розвивається неймовірними темпами. Сьогодні можна прибрати жирові відкладення за допомогою безпечних, а головне вкрай ефективних процедур. Правильне харчування і заняття спортом не скасовуються, без них здоровий спосіб життя неможливий. Але процес позбавлення від зайвої ваги став більш швидким і комфортним для тих, що худнуть. Розглянемо доступні чоловікам і жінкам варіанти як позбутися жиру на тілі.

Позбутися від жирових відкладень

Причина набору ваги

Інтенсивність сучасного життя не гарантує стрункості. Незважаючи на шалений темп більшості людей доводиться боротися за кожен сантиметр красивого і підтягнутого тіла. Постійні стреси не дають організму працювати правильно, а в сукупності з іншими шкідливими чинниками відбувається поступовий набір ваги. Головними причинами цього є:

  • неправильне харчування (перекушування на ходу, відсутність системи і балансу);
  • низька фізична активність. Пробіжки від будинку до транспорту, і від автобуса / метро / машини до роботи, не зважають спортом;
  • сидячий образ життя.

Поміняти усталений ритм складно, а іноді і зовсім неможливо. Так як же прибрати жирові відкладення з живота, стегон, сідниць, не змінюючи життєвий уклад?

Позбутися від жирових відкладень

Як позбутися від жиру назавжди

Питання як ефективно прибрати жир і стати струнким хвилює не тільки жінок, а й чоловіків. Струнке тіло – ознака здоров’я і довголіття. Досягти його можна відомими всіма способами:

Процес приведення тіла в порядок займе кілька місяців, але правильні звички допоможуть зберегти отриманий результат надовго.

Але є способи як позбутися жиру на ногах і сідницях швидко. Інноваційні косметологічні процедури допоможуть зігнати зайві кілограми за кілька сеансів. Отриманий результат порадує власника підтягнутими формами, здоровою шкірою, пружним тілом. Існує 2 найрезультативніших способи позбутися від локальної зайвої ваги всього за кілька днів – кріоліполіз і технологія EMSCULPT.

Позбутися від жирових відкладень

Кріоліполіз - холод проти жиру

Кріоліполіз – це апаратна процедура, яка бореться з жировими відкладеннями за рахунок локального охолодження тканин. Клітини жиру вкрай чутливі до низьких температур і при заморожуванні руйнуються. В ході процедури клітини лопаються, а потім виводяться з організму через кров.

Кріоліполіз застосовується на різних ділянках тіла, апарат можна застосовувати також і на обличчі, наприклад, для боротьби з другим підборіддям. Перший сеанс кріоліполіза дозволяє зруйнувати від 20% до 50% жирових клітин. Але це зовсім не означає що жир випаровується миттєво. На те щоб прибрати жир з сідниць за допомогою апарату кріоліполіза потрібен певний час. Після сеансу в організмі запускаються природні біологічні процеси, які природним шляхом виводять зруйновані клітини і тим самим позбавляють людину від зайвих кілограмів.

Процедура кріоліполізу

При відвідуванні клініки краси СМАС лікар-косметолог розповість чи можна прибрати жир з ніг і скільки сеансів для цього буде потрібно. Сама процедура проходить в такому порядку:

Сеанс триває від 30 до 60 хвилин. По його закінченню пацієнт може вести звичний спосіб життя без обмежень і не замислюватися про те, як швидко прибрати жир. Залежно від кількості зайвої ваги процедура може проводитися повторно, до тих пір, поки не буде досягнутий потрібний результат.

Протипоказання

Позбутися жиру без операцій кріоліполіза зможуть не всі. Процедура протипоказана:

  • вагітним;
  • онкохворим;
  • людям з холодову алергію;
  • особам з вбудованими кардіостимуляторами;
  • пацієнтам з хворобами нирок, печінки або гострими хронічними захворюваннями;
  • при наявності відкритих ран в зоні роботи апарату.

Жінкам краще утриматися від відвідування лікаря-косметолога в період менструального періоду або під час годування грудьми.

Позбутися від жирових відкладень

EMSCULPT - видаляємо жир, нарощуємо м'язи

Апарат EMSCULPT не просто бореться із зайвою вагою. Замість втрачених кілограм він нарощує м’язові тканини, які підтягують шкіру, роблять тіло рельєфним і спортивним.

Технологія EMSCULPT вважається найефективнішою на сьогоднішній день. Їй немає аналогів, тому вона по праву займає перше місце по швидкій корекції пропорцій у всьому світі. За допомогою неінвазивної процедури легко позбутися жиру з боків і ніг жінці, підтягнути сідниці, збільшити м’язи.

EMSCULPT гарантує швидкий результат, який в спортзалі досягається тільки шляхом багатомісячних регулярних тренувань. З цим апаратом можна прибрати жир з боків і живота чоловікові за кілька сеансів без хірургічного втручання.

Уже перший сеанс покаже, як прибрати жир з сідниць, надавши ідеальної форми і пружності.

Позбутися від жирових відкладень

Як застосовується апарат EMSCULPT

Хочете дізнатися, як позбутися жиру з живота у жінок або чоловіків, накачати сідниці і зробити рельєфним тіло? Фахівці клініки омолодження СМАС проконсультують кожного по телефону або особисто.

Для досягнення результату в середньому потрібно всього 4 процедури. Кожна з них нагадує тренування в спортзалі, але без участі самого пацієнта. Насадки апарату поміщаються на проблемну зону і викликають природні скорочення м’язів. Клієнт в цей час розслаблений і насолоджується приємними відчуттями. Через 30-50 хвилин сеанс закінчується і людина може займатися своїми справами. Організму не потрібно відновлення, але відчуття втоми, як після відвідування спортзалу, присутній.

Процедури призначаються з інтервалом в 2-3 дня, але найкращий ефект буде помітний через 4 тижні після останнього сеансу. До цього моменту, запущені в організмі природні процеси регенерації, допоможуть наростити м’язову тканину в потрібних місцях.

Протипоказання до застосування

Технологія EMSCULPT підходить 99% людей. У неї немає протипоказань, так як абсолютна фізіологічна. Застосовувати апарат не рекомендується тільки людям після операцій і вагітним.

Детальніше дізнатися про те, як прибрати жир з ніг, сідниць, живота, можна у наших консультантів. Телефонуйте за вказаними номерами і записуйте на прийом, де отримаєте вичерпну інформацію про те, як схуднути без зусиль і виснажливих тренувань.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]