Багато жінок, які вступають у пору зрілого віку, цікавить, що відбувається зі шкірою після 40, як вона змінюється, які процедури робити.

Найпопулярніші косметологічні процедури догляду за шкірою після 40 років

Переважна частина косметолога рекомендує наступні процедури:

  1. RF-ліфтінг.
  2. EMS-терапія.
  3. SMAS-ліфтінг.

Переваги цих способів не викликають жодних сумнівів, вони дозволяють зберігати та продовжувати молодість. Косметологія зробила крок далеко вперед, завдяки їй жінки зрілого віку продовжують виглядати привабливо, а на їхніх обличчях майже немає зморшок.

RF-ліфтинг

RF-ліфтинг називається апаратна процедура, за допомогою якої виконується підтяжка тканин. З її допомогою реально покращити стан та структуру шкірних покривів за рахунок впливу радіохвиль. Це популярна методика, що омолоджує, що усуває естетичні недосконалості епідермісу.

Радіочастотна енергія розігріває тканини, сприяючи скороченню розтягнутих сполучних волокон.

EMSCULPT

EMSCULPT – це перший неінвазивний апарат для проведення естетичних процедур з метою одночасного зміцнення м’язів та зменшення жирових відкладень.

SMAS-ліфтинг

SMAS-ліфтинг передбачає ультразвукову дію на епідерміс з метою посиленого вироблення колагену у внутрішніх шарах, забезпечення омолоджувального ефекту. Це неінвазивна методика, спрямована на боротьбу зі зморшками. Після такої процедури контур обличчя стає підтягнутим, вона має пролонговану дію, активізує природні процеси.

Є й інші косметологічні процедури, які рекомендується робити в зрілому віці, але ці затребувані.

Кожна представниця прекрасної статі повинна знати, як доглядати шкіру обличчя після 40 років, при необхідності звертатися за консультацією до косметолога. Головне – знайти перевірену клініку, що має в своєму розпорядженні сучасне обладнання та перевірені кадри.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]