Процедура кріоліполізу надзвичайно затребувана, адже вона дає можливість позбавлятися жирових клітин безопераційним шляхом. У цьому вона овіяна численними міфами. Перерахуємо найпопулярніші та спробуємо їх розвіяти.

Процедура дуже болісна

Болючість при виконанні процедури кріоліполізу сильно перебільшена. Шкірні покриви під час її проведення не травмуються, внутрішні органи не страждають. Дискомфорт якщо і є, то незначний і утворюється він в момент установки насадки. Його можна перетерпіти, як і невелике оніміння при розморожуванні, коли кров приливає в область насадки.

Фізичні навантаження обов'язкові, інакше ефект буде нульовим.

Деякі кажуть, що результат гарантований лише за фізичних навантажень. Це зовсім негаразд. Ефект досягається завдяки застосуванню холоду.

Шкіра легко травмується, є можливість отримання холодових опіків.

Насадки з численними температурними датчиками зводять можливість холодових опіків до нуля. Лікар повністю контролює процес, тому шкіра, судини та нерви не пошкоджуються. Головне, щоб процедуру проводив досвідчений спеціаліст. Можливість холодових опіків та травмування шкіри в цьому випадку близька до нуля.

Короткочасність отриманого результату

Ще один міф свідчить, що ефект, навіть якщо є, то короткочасний. Якщо дотримуватися всіх лікарських розпоряджень, правильно харчуватися, не налягати на фаст-фуд і солодке, результат вдасться зберегти надовго.

Шкіра може обвиснути

Люди, які погано знаються на косметологічних процедурах, стверджують, що шкіра після кріоліполізу обвисне, будуть нерівності і горби. Насправді ця методика не лише прибирає жирові відкладення, а й наводить епідерміс у тонус, робить його підтягнутим.

Правильний підхід до виконання цієї процедури, виконання всіх рекомендацій після гарантує позитивний результат та дозволить уникнути негативних наслідків.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]