Уколи ботокса роблять багато жінок – це один із найпростіших способів збереження молодості та привабливості. Така процедура огорнута безліччю міфів, перерахуємо найпопулярніші.

Ботокс - це токсин, він шкідливий для людського організму.

Під ботоксом мається на увазі ціла низка препаратів, якими косметологи користуються для усунення мімічних зморшок та зайвої пітливості. У них міститься природний протеїн під назвою ботулотоксин типу А, що викликає розслаблення та нейтралізацію надто активних м’язів, що провокують утворення зморшок.

Обличчя стане штучним, адже ботокс паралізує м'язи.

Ботокс не викликає м’язової паралізації, він просто усуває надмірний тонус, що призводить до вираженої міміки. Препарат впливає виключно на певні види м’язів, запобігаючи транспортуванню нервових імпульсів у ділянці ін’єкції. Сусідні ділянки при цьому не торкаються.

Проблеми можуть виникнути тільки в тому випадку, якщо уколи робить не професіонал, препарат вводить не в тому дозуванні і не туди. У нашому ж центрі працюють лише висококваліфіковані лікарі, тож переживати не варто!

Ботокс викликає залежність

Залежність може бути хіба що психологічною. Багато людей просто не хочуть бачити зморшки на обличчі, тому роблять повторні ін’єкції. Даний препарат не провокує залежність, ефект, який він дає, зберігається лише певний час. Коли дія закінчується, м’язи набувають початкового стану.

Ботокс краще колоти ближче до 40 років

Цієї думки дотримується більшість жінок, але все не так однозначно. Кожен випадок індивідуальний, ботокс колять і у молодшому віці, якщо є показання, наприклад, асиметрія обличчя і занадто активна міміка. Впоратися зі зморшками простіше на ранньому етапі до появи заломів.

Ін'єкції ботоксу можна зробити у будь-якому косметологічному кабінеті.

Процедуру потрібно виконувати у перевіреному косметологічному салоні у кваліфікованого спеціаліста. Звернення до непрофесіонала може призвести до негативних наслідків.

Ботокс є добрим способом боротьби з віковими змінами, але в усьому потрібно знати міру і не надто захоплюватися косметологічними процедурами.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]