Напередодні літа багато жінок намагаються привести тіло у форму, зробити фігуру більш підтягнутою, приховати естетичні недосконалості шкіри. Досягти поставленої мети їм допомагають домашні масажери та сучасні косметологічні процедури.

Масажери чи досягнення косметології – що віддати перевагу?

Домашні масажери допомагають наводити себе у форму, боротися з жировими відкладеннями. Проблема полягає в тому, що багато жінок недолюблюють спорт. З цієї причини або через зайнятість вони нехтують тренуваннями, внаслідок чого тіло розпливається, з’являється зайва вага.

З косметологічними процедурами справа дещо по-іншому, більшості жінок вони приносять задоволення. У цій сфері постійно з’являються нові методики, спрямовані на боротьбу з жировими відкладеннями, зморшками та іншими естетичними недосконалостями.

Які процедури допоможуть у підготовці тіла до літа

Можна виділити цілу низку процедур, які допомагають змінювати зовнішність на краще. Однією з них є RF-ліфтінг. У цій методиці використовується радіочастотне випромінювання, що надає сприятливу дію на епідерміс. RF-ліфтинг робить шкіру пружною, підвищує її еластичність.

У процесі нагрівання високочастотними струмами руйнується білкова тканина, і зміцнюються колагенові волокна.

На замітку! РФ ліфтинг часто призначають людям, які перенесли шкірні хвороби, а також тим, у кого контури обличчя стали розпливчастими.

Позитивні ефекти не закінчуються, процедура усуває локальні жирові відкладення, розтяжки, целюліт. Допомагає готувати тіло до літа, досягати позитивних результатів у стислий термін.

Не менш результативна EMS-терапія, йдеться про міостимуляцію, своєрідний фітнес для м’язів. Вплив чиниться за рахунок низькочастотного електричного струму. Це унікальна терапевтична методика, що активно застосовується косметологами.

Емскульпт має чимало позитивних відгуків та мінімум протипоказань.

Важливо! Методика не викликає звикання, процедура проводиться за допомогою компактних апаратів із максимальним комфортом для пацієнтів.

З її допомогою можна зміцнити м’язи та спалити жир, зробити тіло підтягнутим. Для жінок це чудова можливість прибрати складки на животі, надати пружності сідницям.

Плюси салонних процедур очевидні, їх обирають багато жінок, які бажають виглядати привабливо.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]