Боротьба із зайвими кілограмами та жировими відкладеннями – одна з найактуальніших проблем на сьогоднішній день. Методи корекції фігури постійно поповнюються новими варіантами. На тлі інших дедалі більшої популярності набуває метод кріоліполізу. Суть процедури полягає у боротьбі з жировими відкладеннями за допомогою холоду.

<img src="https://smas.com.ua/wp-content/uploads/elementor/thumbs/IMG_9338-2-q71m8r0jeajn2n9xbljjfa2jc2skpzno8x08gxp1nk.jpg" title="Центр Омоложения клиенты
0 (0)" alt="Центр Омоложения клиенты" />

Як працює кріоліполіз

Кріоліполіз є альтернативним варіантом ліпосакції, і не вимагає при цьому хірургічного втручання. Метод дозволяє успішно боротися з локальними жировими відкладеннями, які не уникають дієт або спортивних тренувань.

Головним інструментом кріоліполізу служить холод. Сам механізм дії ґрунтується на природних фізико-біологічних властивостях тканин. Людські клітини демонструють чутливість до температурних змін. Тривалий вплив низьких температур порушує обмінні процеси всередині жирових відкладень, призводячи цим до часткового руйнації жирової тканини. Однак безпосереднє руйнування жирових клітин спостерігається над безпосередній момент проведення процедури, а протягом двох-трьох місяців після неї. Кількість жирових клітин з часом зменшується, товщина шару гіподерми зменшується до 25%.

Як працює ендосфера

Ендосфера терапія – інноваційна методика, спрямована на моделювання контурів тіла та боротьбу з целюлітом.

В основі методики лежить поєднання вібраційного та компресійного впливу на структуру тканин. За допомогою компресії вдається успішно виводити з тканин лімфу, а вібрація посилює циркуляцію крові та форсує обмінні процеси. Компресійний ефект у разі забезпечується з допомогою ваги спеціального апарату, а чи не зусиль фахівця, який проводить процедуру.

Чергування впливу вібрацій та тиску забезпечує ефект судинної гімнастики, під час якого покращується кровообіг та прискорюється лімфострум. Подібна дія змушує зайву рідину залишати тканини, знімаючи набряклість та відчуття тяжкості в тілі.

Посилення ефекту

Безпечний та ефективний кріоліполіз можна застосовувати одночасно з іншими методиками, спрямованими на корекцію фігури. Ефект від процедури у цьому випадку лише посилиться.

Одним із найпопулярніших поєднань вважається комбіноване застосування кріоліполізу та ендосфери. Поєднувати можна як до, так і після процедури. За рахунок потужного лімфодренажного ефекту ендосфери продукти розпаду жирових клітин швидше виводитимуться з організму, дозволяючи набагато раніше побачити бажаний ефект.

Незважаючи на те, що обидва методи належать до малоінвазивних процедур, перед відвідуванням сеансу слід проконсультуватися з фахівцем, щоб виявити можливі протипоказання. Також не варто забувати про те, що позитивний ефект від процедури варто підтримувати здоровим харчуванням та способом життя.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]