Наша шкіра постійно піддається атакам зовнішнього середовища. Сонце і пилюка мегаполісу, стреси, порушення гормонального ладу, часте нанесення макіяжу – все це відбивається на шкірному покриві у вигляді різних висипань. Щоб зберегти шкіру здоровою їй потрібен комплексний догляд. Вдома ми використовуємо креми, скраби, пілінги та маски, але чи вистачить цих зусиль? На жаль, домашні засоби догляду здатні лише дати поверхневий ефект і тільки професійна косметологія здатна дати тривалий і дієвий результат.

<img src="https://smas.com.ua/wp-content/uploads/elementor/thumbs/photo1651134461-q71m7v20xxbw3wkci7q82i4v4z63ga4ssitq5j0fj4.jpeg" title="photo1651134461
0 (0)" alt="photo1651134461" />

Суть механічного очищення обличчя

Механічне очищення ще називають ручним або мануальним. Під час процедури косметолог спеціальними пристроями очищає епідерміс від гною та забруднень. Щоб процедура пройшла якісно, ​​потрібно дотримуватися низки умов:

    • Всі маніпуляції відбуваються під яскравою лампою та збільшувальним склом, щоб було видно навіть найменші вади.
    • На шкіру обов’язково наносити крем для розширення пор або проводиться розпарювання шкіри.
    • Всі інструменти та шкіра обробляються антисептиком.
    • Після процедури шкіра обробляється бактерицидним засобом і кремом або маскою для звуження пір.

Плюси механічної чистки

Мінуси механічної чистки

Суть ультразвукової чистки обличчя

Очищення відбувається апаратом, який локально ультразвуком впливає на проблемні ділянки шкірного покриву, хвилі витягують забруднення на поверхню. Перед процедурою на шкіру наноситься гель, після чого шкірний покрив заспокоюють живильним кремом.

Плюси ультразвукової чистки

Мінуси ультразвукової чистки

Який спосіб чистки обличчя вибрати?

По-перше, треба сходити на консультацію до професійного косметолога, який визначить ваш тип шкіри та підбере той спосіб, який вам підійде. По-друге, ознайомтеся із протипоказаннями заздалегідь. І по-третє, обирайте тільки перевірені косметологічні клініки, щоб не нарватися на непрофесіоналів.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]