Смас Ліфтинг та ботокс - чи можна поєднувати?

Тонус шкіри з віком знижується, що призводить до її обвисання. Повністю усунути ознаки старіння не може жодна косметологічна процедура, але призупинити рух часу таки можливо. На допомогу приходять різні методики.

Популярна ботулінотерапія або просто ботокс – це ін’єкції, за допомогою яких можна практично повністю позбутися від зморшок. А ось від птозу – обвисання шкіри – більш ефективна буде підтяжка за допомогою глибокого впливу ультразвуку на глибинні підшкірні шари.

Смас Ліфтинг і ботокс – поєднання цих процедур комусь здасться небажаним, але для тих, хто піклується про свою молодість, є хороші новини! Ботокс і Смас Ліфтинг прекрасно сумісні, якщо не робити їх одночасно.

Smas Lifting глаз

Важливо враховувати, що в Україні сертифіковані тільки три апппарата для Смас Ліфтингу, і тільки один з них був визнаний безпечним і ефективним, що підтвердили лабораторні дослідження в США.

Ботокс – це не протипоказання, це доповнення до апаратного Смас Ліфтингу. Поєднання двох найбільш ефективних омолоджуючих процедур здатне дати прекрасний тривалий результат.

Більш того, Смас ліфтинг має ще і накопичувальний ефект. Під впливом ультразвуку відбувається посилене вироблення власного колагену в глибинних шарах шкіри. А це означає, що ваше обличчя з кожним днем буде виглядати все краще і все молодше.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]