Пружність і молодість шкіри хочеться зберегти якомога довше, але зважитися на серйозні процедури завжди непросто. Косметологія не стоїть на місці, тому з’являються все більш безпечні та ефективні способи догляду за шкірою. Ми знову хочемо звернути вашу увагу на процедуру Смас ліфтингу, яка є превентивним, здатної відстрочити пластичні операції.

Популярні питання про процедуру SMAS ліфтинг

Перш ніж сісти в крісло косметолога, варто задати професіоналу кілька питань. Ми зробили огляд – пам’ятку, яка допоможе зорієнтуватися:

Одним з найбільш популярних запитань є “скільки процедур потрібно зробити?” і “як часто треба проходити Смас ліфтинг?”. Ми зупинимося на них докладніше.

Тривалість ефекту залежить від декількох факторів, наприклад від початкового стану шкіри, віку, хронічних захворювань і так далі. Провідні косметологи рекомендують не дробити обличчя на зони, а робити відразу комплексний догляд, тоді ефект буде більш помітний й довший. В середньому тривалість позитивного ефекту після тримається 1.5 – 2 роки. Але процедура СМАС ліфтингу є накопичувальною, тому обличчя можна йому піддавати через 4 місяці після першої процедури. Оскільки дія HIFU є неіонізуючою, процедури з його використанням можна повторювати необмежену кількість разів.

Частота процедур залежить від цілого комплексу чинників, тому рекомендуємо консультуватися з косметологом і планувати кілька процедур наперед, щоб добитись найкращого результату.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]