Процедура SMAS ліфтинг добре себе зарекомендувала в боротьбі з естетичними дефектами. Це неінвазивна методика, що успішно конкурує з хірургічними способами підтяжки.

Найпоширеніші міфи про SMAS ліфтинг

Кожен міф і спростування до нього допомагає краще зрозуміти, що це за процедура.

Ультразвукова підтяжка актуальна у будь-якому віці

Старіння шкіри починається після 30 років у міру пригнічення клітинного метаболізму. Це призводить до уповільнення обмінних процесів у тканинах, погіршення синтезу колагену з еластином, йдеться про волокна, що формують Смас-прошарок, що робить епідерміс пружним та еластичним.

Ослаблий каркас призводить до обвисання шкіри, появи заломів зі зморшками, деформації контурів обличчя. Косметологи радять проводити таку процедуру з 35 до 65 років. Молодшим жінкам смас підтяжка здебільшого просто не потрібна. Процедура не особливо ефективна і після 65 років, у такому зрілому віці краще вдатися до пластики.

Шрами після операційного ліфтингу є протипоказанням до смас-ліфтингу.

Іноді хірургічна пластика призводить до зниження чутливості шкірних рецепторів або до її повного зникнення. Епідерміс стає несприйнятливим до ультразвуку. Для оцінки його чутливості достатньо пройтися приладом по ділянці, де належить втручання. Якщо пацієнт відчуває тепле поколювання або легкий дискомфорт, процедуру можна робити. Якщо ніякої чутливості немає, Смас-ліфтінг буде безглуздим.

Така методика на шкіру може доповнити хірургічну підтяжку обличчя, її можна виконувати після пластики, вона не вимагає реабілітації.

Для вираженого ефекту ультразвукову підтяжку слід виконувати на регулярній основі

Ефект від такої процедури виявлятиметься протягом 3 місяців – це пов’язано з особливостями впливу ультразвукових хвиль на клітинний метаболізм. Колагену з еластином потрібен час для синтезу – це дозволяє не виконувати процедуру часто.

Результат від СМАС-ліфтінг зберігається протягом тривалого часу від 1 року до 2 років. Молода шкіра не потребує частих підтяжок, оскільки сама може синтезувати структурні білки. Пацієнтам більш зрілого віку СМАС-ліфтинг рекомендується робити один раз на 1,5 роки.

Ультразвуковий СМАС-ліфтинг не є ефективним.

Ефективність процедури визначається віком пацієнта та особливостями обладнання, що застосовується. Значення має кваліфікація косметолога. Правильне налаштування апарату робить процедуру не тільки ефективною, але й безболісною.

У нашому центрі застосовуються сучасні апарати Ulthera та Ultraformer, завдяки яким процедура проходить якісно та легко. Ультразвукову підтяжку обличчя виконують кваліфіковані спеціалісти.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]