Найактуальніші тренди омолодження обличчя в 2021 році

Щорічно ринок косметологічних послуг радує пацієнтів новими процедурами, кожна з яких має свої безперечні плюси. Користуватися всіма доступними способами омолодження неможливо, та й не потрібно. Так що ж вибрати, якщо хочеться отримати найкращий результат? Сьогодні ми розповімо про найкращі і найбільш ефективні методики в 2021 році, які продовжать молодість обличчя або зітруть з нього десяток прожитих років.

Найактуальніші тренди омолодження обличчя в 2021 році

СМАС ліфтинг обличчя

Ультразвукова підтяжка обличчя (СМАС-ліфтинг) не дарма називається безопераційною підтяжкою. Цей спосіб омолодження заснований на тих же медичних умовах, що і хірургічне втручання, але не травмує пацієнта. Ультразвук впливає на м’язово-апоневротичний шар (SMAS) і підтягує овал без розрізів і ін’єкцій.

Найактуальніші тренди омолодження обличчя в 2021 році

Як працює СМАС-ліфтинг

Апарат СМАС впливає на тканини обличчя високочастотними ультразвуковими хвилями. Його унікальність в тому, що за допомогою спеціальних насадок можна опрацьовувати м’язові і апоневротичні лінії з тією ж точністю, що і скальпель.

Ультразвук проникає на достатню глибину, що дозволяє йому пошкоджувати тканини, змушуючи їх посилено регенерувати і оновлюватися. Технологія High Intensive Focused Ultrasound (HIFU) дає можливість точково коагулювати тканини в проблемних зонах. Короткострокове нагрівання і скорочення призводить до утворення нових колагенових і еластинових волокон в пошкоджених зонах. Такий вплив дозволяє підтягнути овал, повернувши молодість і красу.

Методика не втрачає своєї унікальності та інноваційності незважаючи на те, що з’явилася вперше в 1982 році. Спершу SMAS був узятий на озброєння хірургами і тільки потім методику об’єднали з ультразвуком, дозволивши пацієнтам не проходити через складні й болючі операційні процедури.

Найактуальніші тренди омолодження обличчя в 2021 році

Результативність процедури

Сучасний спосіб життя настільки складний і травматичний для шкіри, що окреслити чіткий віковий діапазон застосування СМАС-ліфтингу неможливо. Лікарі-косметологи більше спираються на візуальні зміни, ніж на дані паспорта. Пройти процедуру ультразвукового омолодження варто в таких випадках:

Глибинна дія ультразвуку допоможе:
– підтягнути шкіру, зробивши її пружною і молодою;
– підняти куточки губ і очей, повернувши брови на надбрівні дуги;
– відновити контури обличчя, повернувши чіткість всьому:  вилицям, підборіддю, лобу.

Як досягається ефект

Процедура SMAS-ліфтингу має 100% результативність. Такий потужний ефект досягається за допомогою відразу двох найважливіших факторів:

М’язово-апоневротичний контур займає своє початкове місце, переміщаючись вгору.
Активна дія (стиснення і скорочення) на колагенові і еластинові волокна призводить до миттєвої активації функції вироблення нових клітин колагену і еластину. Вони заміщають старі, повністю оновлюючи тканини.

Незалежно від того, що стало причиною провисання шкіри, генетика, екологія або нездоровий спосіб життя, процедура СМАС допоможе повернути час назад і насолоджуватися молодою підтягнутою шкірою ще довгі роки.

Кількість сеансів визначається для кожного пацієнта індивідуально. Час однієї процедури 40-45 хвилин. Головна перевага ультразвукової підтяжки – відсутність реабілітаційного періоду. Отриманий за кілька відвідувань результат зберігається на термін від 1 до 3 років, в залежності від способу життя клієнта.

Найактуальніші тренди омолодження обличчя в 2021 році

RF-ліфтинг обличчя

РФ ліфтинг обличчя заснований на радіохвильовому впливі. За допомогою косметологічного апарату хвилі розігрівають глибокі шари дерми і гіподерми. Насадки працюють точково і опрацьовують тільки проблемні зони – щоки, носогубний трикутник, лоб, скроні, підборіддя, шию.

Під дією радіочастотного випромінювання тканини розігріваються, за рахунок чого запускається цілий ряд реакцій. З одного боку, руйнуються жирові клітини, що допомагає мінімізувати їх кількість, підтягуючи тканини. З іншого боку, старі колагенові і еластинові волокна генерують, набуваючи колишню пружність і еластичність.

Як працює РФ-ліфтинг

Радіочастотний ліфтинг активує природні процеси організму змушуючи їх працювати так як в молодості. Процедура прекрасна тим, що повертає молодість природним шляхом, тобто організм сам себе омолоджує.

RF хвилі можуть із однаковою результативністю впливати як на середні шари дерми, так і на нижні (найглибші) тканини. У тому числі процедура зачіпає підшкірно-жирову клітковину, зменшуючи її шар.

Найактуальніші тренди омолодження обличчя в 2021 році

Результативність процедури

Лікар-косметолог налаштовує глибину опрацювання епідермісу індивідуально під пацієнта. Температура радіочастотних хвиль також змінюється, під ті чи інші процеси і завдання. В результаті такої процедури:

– стоншується жировий підшкірний шар;

– судини розширюються, що збільшує приплив крові, прискорює обмінні процеси і поліпшує колір обличчя;

– колаген змінює структуру, нееластичні і розтягнуті волокна стають пружними;

– скорочуються зморшки;
– зникають мішки під очима;
– поліпшується тонус шкіри;
– піднімаються брови;
– зникають носогубні складки;
– розгладжуються шрами від акне і розтяжки.

На повне відновлення знадобиться 21 день, протягом яких колагенові і еластинові волокна повністю поміняються на нові.

Найактуальніші тренди омолодження обличчя в 2021 році

Як досягається ефект

RF ліфтинг дозволяє залишатися молодим не вдаючись до складних операцій і ін’єкційним процедурам. Для отримання хорошого результату, який збережеться надовго, потрібно пройти кілька косметологічних процедур. В середньому пацієнтам рекомендується пройти радіохвильову підтяжку 5-8 разів. Між сеансами встановлюються інтервали в 10-12 днів для запуску внутрішніх відновних процесів.

Клієнти бачать суттєві поліпшення вже після першого відвідування косметолога. Згодом для підтримки отриманого ефекту буде потрібно відвідувати клініку омолодження не частіше ніж один раз на рік.

Висновок

В 2021 році молодість і краса стали не тільки доступними, а й абсолютно безболісними. СМАС і РФ ліфтинг проводяться без анестезії і не викликають больових відчуттів. Після процедур не потрібно відновного періоду. Записуйтесь на процедури сьогодні і милуйтеся молодістю шкіри вже завтра.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]