Під час вагітності питання епіляції стає складним. Через певні фізіологічні зміни жінкам складно дотягуватися і видаляти волосся самостійно. Також через гормональні зміни волосяний покрив може стати жорстким, що завдає дискомфорту, він може виникнути в несподіваних місцях — на обличчі, на грудях, на животі. У такій ситуації виникає не лише естетичне незадоволення, а й фізична незручність. Логічно, що всі ці фактори стимулюють жінок на пошук оптимальних рішень щодо позбавлення від небажаного волосся. Багато хто звертає увагу на лазерну епіляцію як на ефективний і не травмуючий спосіб прибрати волосся на тілі. Однак ми наполегливо не радимо вагітним жінкам звертатися до такої процедури.

Лазерная эпиляция ног

Як змінюється волосся в період вагітності?

У період вагітності та лактації відбувається масштабна гормональна перебудова, вона сприяє наступним змінам:

Саме через них пушкове волосся стає помітнішим, темнішим, грубішим, товстішим і складніше піддається видаленню. Звичайно, жінці хочеться цього позбутися, ефективно і надовго.

Чому не варто робити лазерну епіляцію, будучи вагітною?

Основні причини, чому не можна робити лазерну епіляцію під час вагітності:

Після пологів та годівлі жодних специфічних протипоказань немає, але у будь-якому разі необхідно перед процедурою консультуватися з лікарем. Жінок часто бентежить вросле волосся у нехарактерних місцях: обличчя, груди, живіт. Приблизно через рік така проблема пройде сама собою, тому що після пологів гормональний фон приходить в норму, волосся випаде саме.

Можна звернутися до альтернативного способу видалення волосся, наприклад:

Вагітність процес досить складний та комплексний. У цей час дуже важливо зберігати спокій, максимально утриматися від болючих процедур і почекати, поки організм повністю відновиться. Тоді можна буде пройти курс лазерної епіляції, щоб забути про бритву і вросле волосся.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]