Сучасна косметологія пропонує нові засоби боротьби з проявами старіння шкіри. Методики стають дедалі м’якшими і комфортнішими, а досягнутий ефект уже нічим не поступається хірургічним втручанням і зберігається все довше. Серед подібних практик гідне місце займають дві процедури з омолодження шкіри обличчя: Альтера та Радієсс.

Незважаючи на те, що це принципово різні технології, є деякі моменти, які їх об’єднують.

Що спільного у Альтера та Радіес?

По-перше, обидві є нехірургічними ліфтинговими процедурами.

По-друге, обидві представлені на ринку одним і тим самим виробником: німецькою компанією Merz-Pharma та її підрозділом Merz-Aesthetics. Препарат Radiesse виробляється у рамках цього бренду з 2010 року, а технологія Ulthera System використовується з 2014 року. Таким чином, обидві методики досить довгий час підтверджують свою ефективність по всьому світу.

Але з іншого боку, процедури Радіес та Альтера принципово різні за характером впливу.

Комбінація ліфтинг технологій Альтера та Радієсс

Особливості апаратного догляду Альтера

Технологія Альтера Систем позиціонує себе як “Звук, що несе красу”. Це ультразвукова методика дії на глибокі шари шкіри, а саме м’язово-апоневротичні тканини (SMAS – як їх називають у західній практиці). За останні 20 років Смас Ліфтинг довів свою дбайливу та пролонговану дію.

Ультразвукова технологія Ulthera полягає у стимуляції клітин шкіри на вироблення власного колагену, який ущільнюючись та вирівнюючись у глибоких тканинах шкіри, покращує її стан, підтягує риси обличчя, розгладжує зморшки.

Апаратний догляд Альтера зручний ще й тим, що з його допомогою можна здійснювати спрямований вплив у тих місцях, де це найбільше необхідно. Фахівець на екрані апарата бачить усі внутрішні особливості стану шкіри пацієнта і може вибірково впливати ультразвуком на проблемні зони.

Вже після першої процедури Смас Ліфтинг Альтера пацієнти відзначають більш підтягнуті риси обличчя. Цей ефект згодом тільки наростає: колаген виробляється все у великих кількостях, вирівнює існуючі нерівності, підвищує тонус шкіри.

Через 6 місяців ефект від процедури буде максимальним і протримається до 3 років.

Технологія Смас Ліфтинга Ulthera завоювала широку популярність у всьому світі ще й через відсутність підготовки до неї та подальшу реабілітацію. Процедура максимально комфортна та не викликає негативних реакцій з боку організму.

Комбінація ліфтинг технологій Альтера та Радієсс

Особливості препарату Радієсс

Векторний ліфтинг із застосуванням філера Radiesse полягає у введенні препарату під шкіру пацієнта. Мікросфери, що містяться в гелі-носії, проникають всередину тканин, заповнюють нерівності і таким чином миттєво розгладжують і підтягують шкіру.

Протягом 2-3 місяців гель розчиняється і залишаються лише діючі компоненти препарату, які стимулюють вироблення власного колагену.

Завдяки цьому механізму миттєвий ефект досягається від введення препарату, а довготривалий – обумовлений його вплив на організм. Пацієнт бачить результат від догляду відразу після закінчення процедури і може розраховувати на цей ефект до 1 року.

Важливо також, що активні компоненти препарату Радіес не притягують воду, на відміну від аналогів на основі гіалуронової кислоти. Тому процедура із запровадженням Radiesse не викликає набряклості.

Чи можливе комбіноване застосування Альтера та Радієсс?

Обидві технології окремо справляються з віковими змінами шкіри. Векторний ліфтинг Radiesse дає миттєвий результат з пролонгованою дією, ультразвуковий Смас Ліфтинг Ulthera забезпечує довготривалий ефект омолодження.

Їхнє поєднання буде впливати на різні рівні шкіри і створить тривалий ефект молодого підтягнутого контуру обличчя.

Але слід звернути увагу на те, що компоненти препарату Radiesse можуть руйнуватися від впливу ультразвуку. Тому рекомендується спочатку проводити апаратну процедуру Альтера, а потім застосовувати ін’єкційний догляд Радіес, щоб не втратити ефекту обсягу, досягнутий введенням філлера під шкіру.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]