Глутатіон – антиоксидант, що виробляється в організмі людини. Це – білок. Він є молекулою, що складається з трьох амінокислот: цистеїну, глутамінової кислоти і цистину. Кількість глутаміну в організмі є непостійною. Воно змінюється під впливом навколишнього середовища та способу життя. Стреси, погана екологія, хвороби впливають на нього руйнівно. Також на кількість глутатіону в організмі впливає вік. Чим старше людина, тим менше речовини виробляється в організмі.

Корисні властивості глутатіону

Оскільки глутатіон є сильним антиоксидантом, в організмі людини йому відведено роль борця з процесами старіння. Згодом в організмі накопичуються продукти окиснення. Вони зашлаковують клітини і призводять до серйозних захворювань: астми, цукрового діабету, артриту, хвороби Альцгеймера. Тут на допомогу і приходить глутатіон. Завдяки йому:

Відомі і його властивості, що омолоджують, які допомагають підтримувати красу. За рахунок їх:

Як визначити дефіцит

Недостатнє вироблення глутатіону стає помітним дуже швидко:

У промисловості краси глутатіон використовують у вигляді спеціальних крапельниць. Перед постановкою крапельниці лікар виявляє протипоказання. Курс підбирається індивідуально та включає від 3 до 10 сеансів один раз на тиждень. Сама процедура триває 30-40 хвилин.

Після крапельниці шкіра стає зволоженою, здоровою, пружною. Від неї виходить просто сяйво. Та й сам організм сповнюється енергією, голова очищується, нормалізується сон. Хочеться просто літати!

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]