Доглядати за собою, за своєю шкірою можна вже починаючи з підліткового віку. Перш за все стан шкіри залежить від способу життя. Вважається, що до появи перших зморшок не потрібно вдаватися до важкої артилерії, досить буде зволожувати і живити шкіру спеціальними кремами. Молода шкіра схильна сама відновлюватися, тому ретельного догляду у косметолога не потрібно. Мабуть, винятком є поява серйозних прищів і акне, тоді слід відправлятися до дерматолога чи косметолога.

Кому підійде ультразвукова процедура Смас ліфтингу

До 27 років можна не замислюватися про серйозний догляд за шкірою, а й різко в цьому віці звертатися до пластичної хірургії не варто. Також не треба відразу колоти філери або імплантувати нитки. Косметична медицина зробила крок вперед, тому ви можете спробувати ультразвуковий смас ліфтинг.

Провідні косметологи рекомендують таку процедуру як боротьбу з передчасним старінням, так і повноцінний засіб від вікових і мімічних зморшок.

Додатково особливості процедури необхідно обговорити з лікарем, який потім складе індивідуальний план і відзначить проблемні зони.

З якого віку можна робити смас ліфтинг

Як говорилося вище, оптимальним віком для початку процедури смас ліфтингу 27 (допустимо 25) років. Шкіра в цей період виробляє ще досить колагену, але процедура ліфтингу сповільнить процес старіння і стимулює вироблення еластину. Дана процедура має накопичувальний ефект, тому має сенс почати таким чином дбати про шкіру починаючи з 27 років.

Після 27 років організм вже гірше синтезує колаген і шкіра втрачає еластичність. Провідні косметологи рекомендують частіше відвідувати косметолога, в тому числі збільшити кількість процедур смас ліфтингу.

З 35 років можна задуматися про цілий комплекс процедур. Безумовно, залишити на постійний основі смас ліфтинг, до нього додати наприклад мезотерапію. Ці дві процедури ніяк не конфліктують між собою, навпаки підтримують ефект омолодження максимально продуктивно.

З 45 років шкіра остаточно перестає виробляти колаген та еластин, але в цьому немає нічого поганого, це природний процес. В такому випадку смас ліфтинг потрібно робити регулярно, за планом, який косметолог розробить спеціально для вас.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]