Шкіра – це найбільший і водночас найуразливіший орган людського тіла. Вона вразлива не лише щодо зовнішніх факторів (сонце, мімічні зморшки), а й у природному процесі старіння. Часто для того, щоб захистити шкіру обличчя, недостатньо стандартних засобів догляду – потрібні активніші заходи, наприклад, векторний ліфтинг.

Що таке векторний ліфтінг?

Це косметична процедура, основна мета якої – створити підтримуючий “каркас” для шкіри, тим самим сильно уповільнюючи процеси старіння та інші фактори, що впливають на красу та молодість шкіри.

Ця процедура дає приголомшливий результат за рахунок двох факторів:

  • створення надійного каркасу зі спеціальних “ромбів” кристалічної форми, що повторює овал обличчя;
  • дія натуральної гіалуронової кислоти – ін’єкції підтримують природне гормональне тло шкіри.

У векторного ліфтінга був попередник – процедура застосування “золотих ниток”. Назва процедури виникла не просто так – під шкіру справді впроваджувалися нитки із золота з тією ж метою ліфтингу, лише механічного. Ця процедура використовувалася приблизно 50 років тому.

Векторний ліфтинг та "золоті нитки" - основні відмінності подібних процедур

Відмінність ниток та векторного ліфтингу: детальне порівняння процедур

Відмінність очевидна – золоті нитки давно застаріли технічно і навіть можуть бути небезпечними для шкіри та здоров’я деяких пацієнток.

Переваги векторного ліфтингу:

  1. Повна безпека. Процедура не тільки абсолютно нешкідлива для шкіри, але навіть корисна.
  2. Тривалий ефект. Процедура ліфтингу досить дорога і займає багато часу (включаючи реабілітацію шкіри), але результат цілком вартий того.
  3. Доведена ефективність – вища за аналогічні процедури. Такий спосіб омолодження шкіри вкрай результативний.

Золоті нитки більше не використовуються в косметології з наведених вище причин. Векторний ліфтинг повністю замінив цю процедуру і тепер успішно використовується досвідченими косметологами як елітна підтримка шкіри або радикальні методи її омолодження.

[Всього: 0 Оцінка клієнтів: 0]